Reply To: Razstrupljanje

strelka
Participant

Prima wrote:

V enem prvem postu v tejle temi sem v zvezi s pitjem gline omenil enega Rusa. Zdaj sem našel knjigo – gre za Genadija Petroviča Malahova, naslov Samoozdravitev v XXI stoletju. Svetuje dvanajst dnevno pitje gline, v tem času pa naj bi človek vase spravil 250g gline.

Imam 200 gramsko zeleno glino. Na embalaži piše, da naj bi vsako jutro skonzumiral čajno žličko raztopljeno v kozarcu vode in to brez usedline. Tudi če preklopim na jušno žlico, mi v 12 dneh ne bo uspelo porabiti celega paketa. O učinkovitosti silicaja ni sploh nobenega dvoma, vendar pri sebi po enem tednu zaenkrat ne zaznavam nobenih sprememb. Ali zgoraj navedeni Genadij pravi, da je potrebno popiti tudi usedlino oz. kaj je mišljeno s tem, da naj bi človek vase spravil 1/4 kg gline (= kocka Rama margarine). Ne bi želela imeti štaleDead zaradi svojega nagnjenja k eksperimentiranju in predoziranja.

Big smile….
samo ne po soncu hodit ….LOL, ker lahko postaneš kip, glinena vaza al kaj podobnega ( če zanemarimo vodo v telesu)Tongue
uporaba gline za obkladke , maske itd …( poraba viška)
sicer pa ima glina rok trajnosti neomejenBig smile.
ne vem sicer kakšna so navodila …ampak je fino da glino in par žličk vode ( voda naj pokrije glino)pustiš čez noč oz saj nekaj ur ..da se glina lepo prepoji s tekočino, nabrekne …postane mazava , mehkejša in jo potem uporabiš.
če so bolečine v sklepih je
zelo dobro ….če vodi pomešaš mal jabolčnega kisa pustiš, da glina zopet nabrekne in si narediš glinene obkladke.
lahko jo tudi segreješ …nad vodno kopeljo ..pa uporabljaš tople glinene obkladke ..
že pripravljeno glino za obkladke lahko mešaš z raztopljenim maslom to je tudi nasvet za bolečine v kosteh sklepih …
glina mora biti namočena da, da tisto od sebe kar mora..Embarrassedkar je zmožna…

strelka2014-08-20 11:42:33

Lepo je če deliš