Reply To: Nova knjiga

Član

tadej pretner wrote:

Hm… jaz si predstavljam jin jang simbol… ki je ponavadi narisan tako, da je v ravnovesju. Enako jina, enako janga in ravnovesno gibanje. No, če bi kdo narisal nas, pa nismo taki. V tem smislu mislim, da mi nismo v ravnovesju in se skozi odnose učimo to ravnovesje vzpostavljat znotraj sebe. Ali kot je rečeno v Tomaževem evangeliju: notranja ženska v moškem poišče zunanjo žensko in notranji moški v ženski poišče zunanjega moškega in odnos med dvema je pravzaprav odnos med štirimi.

Tole privlačenje nasprotij je sila zanimivo. Poznam bejbo, ki je bila edinka v familiji, kjer si je oče zelo želel sina. No in potem na svet priveka bejba. Fotr jo je vzgajal, kot da je fant – med drugim ji je mala malica popravit kak pralni stroj, obvlada borilne veščine in je npr. enkrat sredi Ljugljane prefukala enega tipa, ki ji je težil …
In koga je v lajf pritegnila? – Violinista.

Ali pa – imam enga frenda, ki je na pogled prava gora od človeka, v biti pa je zelo nežen človek. V lajf je pritegnil babnico, ki ga večkrat pred drugimi daje v nič. Enkrat sem ga vprašal, kako da to prenaša, pa mi je rekel, da mu to ustrezaConfused

Ne vem no, čudno to izgleda, zelo različni scenariji.
Imel sem eno sošolko, ki jo je mati vzgajala po moško. Sploh nismo vedeli, da je punca, oblačila-gibala-hodila-izražala se je kot moški, še danes je ista.
Ponavadi naletim na ženske, ki so konfliktne, pičkarijo-zajebavajo in seveda denar jim je pomemben. seveda se jih hitro znebim, ker so mučne.
Znanci imajo ist problem, veliko domačega pičkarjenja z babami.
Po drugi strani se na mene limajo ta debele in grde, bolj jih naganjam, bolj silijo v mene, včasih moram biti prav žaljiv, da se babje čufte rešim Wacko
Mislim pa, da ni privlak tisti, ampak je tak družbeni vzorec, večina ljudi je pač takih.

Lepo je če deliš