Reply To: JING in jin / jang energija
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › JING in jin / jang energija › Reply To: JING in jin / jang energija
janko wrote:
ja samo…
sej tut vsa kemija, če jo dosti razčleniš, je sestavljena samo iz naravnih elementov.
ničesar nenaravnega enostavno ni.
zdej mislim na fizične snovi.
oj, a vam lahko povem zgodbo ??
lih petek se v službi pogovarjamo o reševanju enega problema, ki je odvisen od kemične analize ene snovi….metalurg mi razlaga, da je dal vzorec v laboratorij nekje v ljubljani, da je to super high_tec zadeva…..ok rezultati niso prinesli pričakovanega in se je začela cela polemika o samem postopku analize……….pač
potem gremo na kafe in en čik in ko poslušam to strastno razlaganje on and on and on…..sem se spomnila enega trenutka……
na češkem imamo Macecho, vi imate Postojno, v priponki so pa iz Južne afrike, se ne spomnim kje natančno sem bila, tako, da …jebi ga…..gremo dalje……že ko otroka me je čudilo, zakaj so vsi tako naovdušeni nad kamnom…..tako mi je izgledalo…..ok stoji po koncu ajde…..saj je kamen povsod……
V Južni Afriki ta jeskinja je imela izhod s razgledom na morje…..po vsem tem poslušanju o milionih let in oh in sploh …..stopimo ven in gledam morje…….in takrat sem pomislila
saj kaj je razlika med morjem
in tistim kamnom noter , ki stoji po koncu ??
nobene razen tega,
da kamen je čas v mirovanju
kadar dihamo
kadar plavamo v morju
kadar se oblačamo
kadar jemo
vse česa se dotaknemo
je PRAJUHA
Planet Zemlja je eden ogromeb recycle system…..je rekla enkrat moja soseda…..če bi pristali nezempljani na tem planetu…..bi prvo rekli…….wau kakšen smrad a ne odpirajo tu kdaj okna ??…….
Obisk Postojne je naredl vtis glede lepote, ampak konec koncov nazaj je to samo nek kamen…..ok ki stoji po koncu.
Tako, da ja ….laboratorij nikoli ne more imitirati naravo……..