Reply To: Sam svoj terapevt?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Sam svoj terapevt? › Reply To: Sam svoj terapevt?
Ta tema rojeva zelo zanimive debate, ampak ker se nato tukaj pogovarjamo prav o specifičnih zadevah, o katerih so odprte tudi specifične Teme, sem to zaradi splošne uporabnosti foruma in tudi preglednosti za zunanje uporabnike poste malo prestavil..
Temo ”JING in jin / jang energija” ste že opazili..
Obstaja tudi tema ”biopotencial ledvic”, kamor sem nato prestavil še predhodnje poste, ki so kasneje rodili tudi JING teme.. Drugače obstaja tudi tema ki se glasi ”zvenenje v ušesih”, kamor sem prestavil vprašanja in odgovore Sabine..
Aja pa ozzie obstaja tudi tema ”nastavitev atlasa”, kamor sem dal toj post in odgovor na njega..
Vsem tako bolj aktivnim članom bi mogoče svetoval, da če se vam kdaj da in tu in tam prelistata zavihke za nazaj med stare teme, tam so tudi morda zelo zanimive teme, ki bi vam mogoče vzpodbudile željo kaj napisati.. Določene teme mirujejo že po dve leti, pa vem da je danes že popolnoma nov pogled na to tematiko in bi se dalo kaj zelo konstruktivnega napisati na zadevo..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”