Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
18. 4. 2010 ob 20:33
Anonimnež
Nedejavno
robi wrote: Brezo, zakaj pa ne govoriš iz svojih izkušenj?
Kaj naj pa govorim…imam pač manj želja, se pa včasih zgodi da jih sploh nimam…navezanost na osebe se je zmanjšala…stvari ki se dogajajo po subtilnih svetovih se pa enostavno ne govori…
Jaz že povem kakšen primer iz mojga lifea, če presodim če bi to bilo kakšnemu človečku koristno, pa še to moram prej ocenit na oko koliko povem in ali je človeček dovolj zrel….Res hude izkušnje pa povem samo v živo, ne po forumih, tudi na privat mail ne…Sem pa to storil samo pri parih človečkih, ko sem jim nekaj razlagal, odnos starejši-mlajši bratec…smo se pa hitro ločil (dnevi, mesec, dva), nisem jih vezal nase, ampak prepustil višji sili…in vsak je šel svojo pot dalje…
Se pa dobijo dobre knjigice, kjer so primeri iz življenja drugih ljudi skozi oči kao “Avatarja”…primer popelje skozi par življenj da vidiš recimo kakšno poanto določenega čustva, navezanosti…v obliki zgodbice iz resničnih primerov…Ima puno literature in to dobre, samo dobit jo je treba…in celo po knjižnicah jo imajo…