Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Dragi Robi,
se pridružujem tvojemu navdušenju nad Marjanovim knjigami, tudi mene so privlekle, ker je Marjan pisal skozi svoje izkušnje, čeprav, roko na srce, pred tremi leti sploh nisem razumela njegovih izkušenj tako, kot jih razumem danes…….samo občutek, da Marjan piše iz izkušenj me ni zapustu……..in to me je najbolj privleklo………
Vidim, da sam že veliko povezuješ……..bravo……..seveda si prišel do zelo dobre informacije od tvoje mame, kar se tiče tvojega poroda………torej popkovnica okoli vratu, kar mogoče lahko povežeš v umu mogoče bolj enostavno, da pač, si v prejšnjem življenju imel opravka z daviteljstvom, oziroma, si lahko na ta način izgubil življenje…..in seveda obsojal… torej lahko narediš postopek po karmični…….sama sem večkrat napisala, da me prejšnja življenja niso nč zanimala in sem se tega striktno držala……tudi jaz sem imela strah pred vodo, saj plavat znam, ampak prou daleč na morju pa tudi nisem hotela plavati…..u bistvu morja pravzaprav tud marala nisem za počitnice, sem jo rajši kam drugam ucvrla…..hahaha…..tudi, ko sem plavala, sem držala glavo fuulllll pokonci, ker me je bilo strah, da me zalije………danes vem, da je bil tudi ta strah povezan s prejšnjim življenjem……..ker, pa se sama v prejšnja življenja nisem hotela spuščat, meni je takrat bilo pač važno, da ugotovim vzrok-posledico tega življenja, me pa ta močni strah pred vodo niti ni tako več oviral in danes vem, da sem ga v eni meditaciji, ki sem jo imela na delavnici Barkleya na Pašmanu, ta strah sem pač takrat spoznala……in stransformirala….čeprav se tega takrat sploh nisem zavedala……
Kar pa se tiče tantre, sem pa ugotovila, da ljudje, ki se ji posvetijo letajo preveč po luftu, čeprav je Tantra edina, kjer sem resnično zasledila svojo “prizemljitev” in to v drugi čakri, kajti, enostavno nisem mogla iti mimo svoje energije, ki se je sproščala in sem pongruntala, da pravzaprav Tantra govori, da morajo učenci taprvo spoznati in razviti vzvišeno vrsto “variagya”, to pa pomeni popolno nevezanost…….to pa je spet bilo enako, kot sem prebirala v Karmični diagnostiki in ko sem se počasi reševala svojih odvisnosti……mi je filozofija Kundalini Tantre postajala še bolj jasna…….kar se pa tiče asan, sem delala veliko Kriya joge in to čist po svoje….in seveda zavestno dihanje…..
Robi, ti kar povprašaj, če bom vedla, bom odgovorila…….aja, pa še neki sem mislila, jaz bom resnično, seveda, če le ne pride kaj vmes, šla na eno trodnevno delavnico na Pohorje v sredini meseca maja……..pa, če hočeš, se lahko srečava, kajti lahkko podaljšam svoje bivanje še za en dan, imela bom spalno vrečo s seboj, avto, gong in se lahko pripeljem tudi do tebe, pa lahko mal podebatirava……mogoče bova kej pametnega odkrila……nikol se ne ve……
tud jest želim tebi in ostalim en prijeten dan