Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Ceres
Participant

Snowcat…vse je idealno, problem je, ko pride do problema. :)

Meni je opazovanje zvezd res ena rajcig zadeva, energije se stalno mešajo, izzivalne energije, pa razpad, pa rojstvo novih zvezd, pa izzivalni aspekti, pa idealni…. ampak vse skupaj je pa neko idealno ravnovesje. Očitno je potrebna neka kombinacija aktivnega upravljanja in pasivnega opazovanja…. ni samo enega ali drugega. Pasivno opazovanje imam jaz, ko poskušam opazovati brez vpletanja uma, čustev, sojenja…. bolj kot pri opazovanju sebe, ljudi okoli mene, življenja… mi gre to pri zvezdah. Ko vidim preplet teh zvezdnih energij v nekem banalnem dogodku človeka…. to je meni npr. totalno mistična izkušnja. Od tu potem začutim aktivnega upravljalca v sebi, da lahko z vsem tem aktivno sodelujem – ampak šele po tem,ko sprejmem ta zvezdni ples….oz. svet tak kot je.

Mimogrede…. meni je fantastično recimo to, da so različna, med seboj nepovezana ljudstva prišla do skoraj identičnih opisov energij, simbolik … ene zvezde. Zvezde svetijo vsaka s svojo energijo, vibracijo, ene so rdečkaste (Antares npr., ki še utripa zraven in je zlovešč), druge so v zelenkasti barvi (Arkturus npr.), spet nekatere v zlati in se iz njih prelivajo krasne energije, čutiš, da so človeku zelo naklonjene (Vega npr, pa Plejade), pri nekaterih imaš mešan občutek (Orion, ki je viden pozimi).

Zdajle npr. se energije po eni strani umirjajo, pa nas silijo bolj v podzavest, (smo pred mlajem), Mars je sicer v izzivalnem aspektu z Uranom, ampak to se ne izraža tipično Marsovsko, ker je le-ta v tehnici, bo pa vikend verjetno čaroben, če ga bomo znali začutit, Sonce bo namreč v nedeljo naredilo trigon z Neptunom, in ker to takrat še rastoča Luna prevzela vladarstvo nad Soncem (ker bo trenutno v raku), bi morala biti nedelja res čarobna.

Malo sem zbluzila… kot vedno ko gledam zvezde.

Lepo je če deliš