Reply To: Jasnovidnost
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Jasnovidnost › Reply To: Jasnovidnost
18. 4. 2010 ob 6:54
zepo
Član
zlati rez wrote: Hvala, Zepo, za tale izčrpni odgovor, hvala, hvala in hvala tudi v ponedeljek ne bom želela več, sem totalno zadovoljna s tvojim odgovorom, tudi glede tantre si mi čisto zadovoljivo odgovoril, hvala.
Amadea, jest se nebi sekirala, kaj bi bilo bolje ali ne, sem pač človek, ki pač povpraša, če ga kaj zanima….
Lepo jutro Zlati rez
Fajn, če si zadovoljna, drugače pa (se opravičujem Amadea-v bistvu je vezano na tole temo) je ravno tantra, pa recimo kriya, pa kundalini, pa še cel kup različnih jog zelo dobro dodelana glede odpiranja tretjega očesa- jasnovidnosti, o čemer govori ta tema. Tam je govora o trdem in vztrajnem delu, ne pa o etičnih načelih, lepih namenih, itd, ker gre za vaje z določenim namenom. Določene stvari veš ali čutiš ali pa jih lepo spregledaš in greš kot slep mimo.V kundalini jogi se zadeva začne z odpirajem ajne ravno zaradi razumevanja kasnejših procesov v smislu prebujanja čaker z namenom dviga kundalinija. Vaj za odpiranje ajne je pa cela gora, vsaka praksa ima svoje načine. Seveda pa se strinjam z vsem kar je marjan naštel – samo po sebi bi tako moralo (??) biti, dejstvo pa je, da ni. Sicer je pa zopet tako – karma gre svojo pot in tvoj namen je tudi tvoj kasnejši sad. Marsikdo določene božje darove (ki jih v zakrneli ali ne obliki ima vsak), ki jih z delom prebudi, uporablja v namene, ki nikakor niso dobri- in zato sem napisal ŽAL…Včasih se pa tole dogaja lahko tudi (kao) nenamerno…Rezultat pa je seveda isti.
Lepo bodi
Matjaž