Reply To: Sam svoj terapevt?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Sam svoj terapevt? › Reply To: Sam svoj terapevt?
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2015/12/the-woman-of-today.gif)
tadej pretner wrote:
Tadej, čisto informativno vprašanje vezano, na podatek, da Ozzi ,,trza,, ….če to prav razumem se gre za spontani gib organizma, organizem sam nekako poveže vse skupaj, da fizično telo dejansko trzne….če pri Ozziju prihaja do trznaja, potem obstajajo povezave ali ne ?? Ni nujno, da po klasičnih poteh, ampak nekako se ustvarijo in telo trzne.
snowcat
Najverjetneje povezave do določene mere obstajajo in to po klasičnih poteh. Res pa je, da sem preslab poznavalec klasične medicine, da bi vedel, ali lahko subliminarne zaznavne poti privedejo do takšnih trzajev – do recimo občutka srha ali ščemenja na površini telesa lahko, za trzaje pa morajo po mojem vsaj do neke mere obstajati povsem klasične povezave. Kar se mene tiče, je v terapevtskem smislu dobra ideja Ceresini barsi, podprti s torzijskim poljem zemeljske kvalitete, ki bi ga ob tem pomagal ustvariti še kdo. In takšno seanso seveda lahko izpeljemo.
Sicer ne vem kaj so ti barsi, ampak glede TP seance sem za
snowcat