Reply To: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Reply To: Sam svoj terapevt?

snowcat :)
Participant

Nataša wrote:

Kakor kdaj. Nevem s čem je vse to povezano. Če sem utrujen ne morem nič včasih ko sem čisto napet k struna sam pomislim pa noga sama skoči.

To je pa zelo vzpodbudna novica … Thumbs Up

tadej pretner wrote:

Tedy, sej zarad mene lahko jih tudi kle objaviš da bo imel še kdo kej od tega če misliš da bo imel. Sicer pa hvala za trud.

Vaj si nisem izmislil sam, tisti, ki pa si jih je, jih ni nikjer objavil, ampak jih le pokaže takšnim juncem, kot sem jaz oziroma tistim, ki jih rabijo. Zato jih tudi jaz ne bom objavil na forumu. Izvajaj jih sam oziroma jih lahko pošlješ komu, za katerega misliš, da mu bodo koristile in jih bo res izvajal – nikakor pa ne firbcem.

Tadej, čisto informativno vprašanje vezano, na podatek, da Ozzi ,,trza,, ….če to prav razumem se gre za spontani gib organizma, organizem sam nekako poveže vse skupaj, da fizično telo dejansko trzne….če pri Ozziju prihaja do trznaja, potem obstajajo povezave ali ne ?? Ni nujno, da po klasičnih poteh, ampak nekako se ustvarijo in telo trzne. Veš kaj – navezujem na mojo izkušnjo s spontanimi gibi pri meditaciji, se pač dogaja, jaz to opazujem in dovoljujem telesu gib, drugače rečeno dobim spontano idejo, da se bo gib gibal v taki ali unaki smeri, roka ali noga ali bok ali rame ali….in dovolim, da se to dogaja (včasih me tudi boli), ne morem pa jasno definirati KAJ vleče, KAKŠNA mišica je v delovanju, je vse tako subtilno…..usklajeno….sinhronizirano….ok, Ozzi nima zavestnega spomina telesa…..hm…..hm…..hm……

Ozzi, kako ti dihaš ?? Ali moraš zavestno nekako to spodbujati in kaj pa po noči ?? Sprašujem zato, da bi rada ,,razumela,, do kakšne mere tvoje telo deljuje samostojno (tu tudi bi bil veliki vpliv receptorjev na mestu)…..hm……sporoči.

Trzanje je fascinantna novica :-)

snowcat

Lepo je če deliš