Reply To: Sam svoj terapevt?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Sam svoj terapevt? › Reply To: Sam svoj terapevt?
Tedy, sej zarad mene lahko jih tudi kle objaviš da bo imel še kdo kej od tega če misliš da bo imel. Sicer pa hvala za trud.
Keti, ko sem bil v bolnici takoj po poškodbi so mi prijazne sestre svetovale naj v misli migam. Težava pa je bila v tem da sem s poškodbo doživel en erase programov. To pomeni da so mi vsi deli telesa ki jih nisem čutil izginili iz zavesti. Takrat ko sem se poškodoval je bil zraven tudi moj oče in ko sem ležal na tleh z hlavo zapičeno v pesek mi je reku naj poskusim vstati ali karkoli. Reku sem “OK ampak nevem kje sem”. Hotu sem reč da se ne zavedam kje je moje telo in zato pojma nimam kako bi lahko vstal ker niti nevem da ležim. Torej izredno težko je nekaj premikat v mislih če je tisto dobesedno izbrisano iz registra. Včasih pa se mi vendarle zgodi da se počutim popolnoma zdrav in nekako ozavestim celo telo in takrat hitim migat in teč in skakat,..v mislih.
Črevo naj bi imelo drugo živčevje kot ostalo telo ampak še sam nevem točno kako to gre. Jest mam za 50% zamik vratnih vretenc C6 in C7. Ali je poškodovan kanal nevem hrbtenjača je pa kar konkretno.
Vedno znova vse po starem