Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,
hahaha……mi mamo se fajn, če vam prou je al ne, nam vseeno je…..mi mamo se fajn…….tk nekak gre en komad, pa marbit je bil to ansambel gu-gu al pa hazard, al pa ker drug, pojma nimam……..komad mi je pa še zmeri všeč…….hahahaha….se mi zdi prou “duhovn”……..hahahaha……….hahahahaha….

Evo, k sem bla pred tremi leti v svoji zgoščenki vzroka in posledice al pa v zgoščenki svojih vedenjskih vzorcev, sej je čist vseeno, ker itak nisem nč razumela……..tk, da …..lohk rečem, da se res nisem držala nobene neke ” razumske “tehnike, razen dihanja in seveda Marjanove tehnike::: Odpiram se…., to pa zato, ker sem imela izkušnjo direktnga občutka v dogodku…..hahahahaha……

Torej men je v umu skoz delal, jest se v umu nisem mogla ustavit…..men je šopal…..povezave…..men je skoz šopal, razen takrat, ko sem dihala kakšno tehniko dihanja, kjer sem morala svoj um zaposliti z določeno mantro……..takrat sem um zaposlila…….drugače je pa meni skoz šopal v umu……hahahaha…..tud, ko sem brala knjige……hahahaha tam pa sploh………vse……največkrat primerjave……in, ker sem že v otroštvu prihajala v umu v kontradiktornosti z dogodki in mojimi idejami…….sem seveda tudi tukaj padla večkrat v čisto razumsko kontradiktornost, ki pa mi je po eni strani pomagala…..hahahaha…….pač moja logika……hahahahaha

Jest se seveda spravim rekapitulirat tud vse moje veze s fanti…..hahahaha…….hotla sem ugotovit a sem komu kej zamerla.. pa sprejt…..odpustit….hahaha……hotla sem se opravičit……pa te stvari…….o teh nebulozah bom verjetn še pisala, dons bi pa rada poudarila eno kotradiktornost, ki sem jo takrat sama pri sebi zasledila v vsej svoji veličini ravno pri mojem zadnjem kao” resnem” partnerskem odnosu že leta nazaj………hahahaha…..in sicer….nekako sem si zmeri odkar se zavedam sama sebe govorila, da mi je vseeno, kaj si drugi mislijo……..sam, da jest vem kako je…..za druge me kao boli kurac……….hahaahahaha….in to tud “kao” skoz dogodke kazala v življenju….hahahah…..kere brezvezne…ampak, ko pa sem jest v razumu, ne v postopku, ampak zgolj v razumu obdelovala svojo zadnjo ” resno ” relacijo…….pa nisem mogla iti mimo ene resnice……pa kukerkolli sem jo v razumu obračala v vse smeri zagovorov svojega obnašanja, pa te stvari……hahahaha……enostavno sem prišla do logike, da je meni sicer čist vseeno kaj drugi mislijo ali pa govorijo… kao že cel življenje……..hahahahaha……ampak, po drugi strani, sem pa hotla živet po vzorcu drugih in se tud fulll trudila…..hahahaha……torej mi v bistvu sploh ni bilo vseeno……le, da sem kar se tiče parnerstva verjela v neko svojo ” ljubezen”, zato sem pač vedno po domač povedan spizdila iz relacije (tko sem si razložila takrat v umu )………jest sem udarla v svojem umu v čisto kotradiktornost……hahahaha……po domač povedan….hahahaha…..men je kao vseeno, kar si drugi mislijo in to kažem, z nekimi dogodki……..po drugi strani se pa trudim, da sem podobna ostalim in si želim partnerja……pa ljubezni…….men se je zdel to čist kontradiktorno, ampak po drugi strani pa čist smiselno… tkole sem takrat sebe analizirala………….hahahahaha…..

Pa men takrat pride v mojem razumu, da sem večina svojih relacij začela z vsem navdušenjem o idealu ljubezni, partnerstva in “mogoče” družine… vsake tolk časa me je napadel….sčasoma pa tega navdušenja pri meni ni več bilo…….in nisem si mogla lagati, da sem še vedno navdušena…al pa zaljubljena….hahahaha…….jest sem se srečala s tole mojo surovo resnico…….in mi je v realnosti zgledala čiist kontradiktorna…….ampak……hahahaha…..bila je pa moja resnica in jest sebi nisem lagala ….hahahaha…jest sem iskala svoje manipulacije…hahahah……ko sem hotla resnično razumsko realnost, sem si jo vedno zelo surovo razložila………hahahaha…….a v sebi nosila ideal ljubezni…in si to tud priznala…hahahaha…..točno ob to sem prbila ……..hahahahaha….takrat sem se resnično prvič srečala razumsko s konstruktom svojih manipulacij……hahahahaha….kere veličastne manipulacije….hahahaha

Hja…sej vem, tole so moje manipulacije……hahahahaha…..vi verjeten nč ne manipulirate……hja……sej vem……..jest sem en norc vesel……hahahaha……..

slišmoFlower

Lepo je če deliš