Reply To: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Reply To: Sam svoj terapevt?

Ceres
Participant

glas wrote:

Pri tem “jebe se mi za vse” gre za tisto razliko med empatijo in simpatijo, za tisto nenavezansot od rezultata, gre za tisto utišanje ega, kjer se lahko kakšen kvaliteten premik sploh zgodi. Transurfing temu pravi, da zmanjšaš potenical, in če ti uspe “da se ti res jebe za vse”, si potencial znižal na minimum in uspeh verjetno ne bo izostal. Jaz temu rečem, da “mi dol visi” in definitivno lahko trdim, da mi najboljše v življenju ratajo stvari, za katere “mi visi dol”. V testu, kjer je tanka črta narisana po tleh in pa tanka črta prehoda nad prepadom, so bili ljudje bolj stabilni na črti narisani na tleh. Zakaj? Ker “se jim je jebalo”. In ja, to stanje “jebe se mi za vse” je definitivno stanje praznine. Poimenujemo pa to tako, kot nam je blizu, to pa res.

Transurfing je vbistvu učenje, v katerem je odsotna vibracija ljubezni, temelji izključno na strogih zakonitostih energetskega delovanja, toraj podobno kot učenje Secret.. Kar pomeni da če v sebi že nimaš zelo močne naravne prisotnoti Ljubezni (v vibracijskem smislu), ta takšno učenje zelo hitro popelje na pot pridobivanja energije na račun ljubezni.. Z suhoparnim poglabljanjem v te tehnike je možno svojo pozornot začeti usmerjati le še na energijo, ljubezen pa izgine.. To pa je tudi definicija satanizma..

Ampak ker si odprla zanimiv vidik transurfing delovanja, je res da odvečne potenciale je možno prevarati z raznimi manevri, samo jaz bi tudi tukaj bil pazljiv, različni manevri premagovanja odvečnih potencialov puščajo nato osebi različne nadaljne lekcije za oddelati,.. Zato jaz vseeno zagovarjam da se pri tehnikah transurfinga ali Secreta, uporablja zelo visoka etika, saj taka učenja niso univerzalna, ampak so delna (polovična) učenja, ki predstavljajo le nek izsek univerzalnih zakonitosti vesolja in če hkrati ne poznaš preostalih izsekov, ki manjkajo v teh učenjih, si zelo kmalu na krivi poti ali v slepi ulici..

Zadaj stvar čez oči transurfinga je namreč zadja lekcija, da hodiš po poti, kjer z svojo energijo ki jo oddajaš v svet sploh ne ustvajaš več odvečnih potencialov.. Kateri koli začasni manever uporabljaš da prevaraš mehanizem odvečnega potenciala, boš na koncu, (da lahko diplomiraš) moral/a vedno prehoditi še tanko črto/linijo, na levi in desni pa bo prepad! Šele ko v taki situacijiah več ne ustvarjaš odvečnega potenciala, takrat si zaključil/a en tip učenj.. tudi si prerasel/sla učenja kot so Transurfing..
Zdaj zakaj se meni zdi bedasto uporabljati izjave tipa ”jebe se mi za …” sem pa opisal že v zgornjih dveh odgovorih.., je pa res da iz vidika Transurfinga, nekaj časa lahko to služi kot priročno, samo zelo dolgo pa tudi ne, sploh ker že samo z vibracijo izgovorjenih besed (tipa kletvic) zanikaš vibracijo ljubezni same..

Kako lahko rečeš, da transurfing, ki temelji na prostoru različic, energijskih vibracijah, neskončnem informacijskem polju… temelji na odsotnosti vibre ljubezni??? S Secret ima skupno samo to, da Secret temelji na enem zakonu vesolja (zakonu privlačnosti), transurfing pa upošteva še vse ostale in je veliko bolj dodelan sistem. Da ga pa povezuješ kar z definicijo satanizma, … ja no, Glas, kaj naj rečem? Moje mnenje je, da ne razumeš osnov kvantnih zakonitosti vesolja. Pa ne se spet užalit, samo razpravljamo.

Lepo je če deliš