Reply To: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Reply To: Sam svoj terapevt?

janko
Član

tadej pretner wrote:

Kaj je brezpogojna ljubezen ?

Po mojem nisi prav daleč od resnice če rečeš, da je brezpogojna ljubezen stanje, v kateren se ti jebe za vse.

janko wrote:

pomoje, kdor pozna pomen besede brezpogojna ljubezen, ta nima
nobene potrebe razlabljati sploh o čemerkoli…
ne vem
niti, zakaj bi tak človek sploh prišel na kak forum?

Na nek način je tule tudi janko opisal primarno lastnost človeka, ki se mu jebe za vse.

janko wrote:

no, jaz npr. pa imam težave prav s tem rudarjenjem z namenom preprogramiranja receptorjev, kot si napisal.
zakaj?
recimo, da verjamem, da se človek lahko tudi “umetno”, torej nekako na silo z rudarjenjem res preprogramira.

če se želiš preproramirat…
si nov program izbereš spet sam… na podlagi česa?

Janko, pri kvantnih metodah ne vnašaš vanje nobenega ego programa, ampak težiš k praznini, ki te vodi k bazičnemu jazu, to pa pomeni spontano preprogramiranje receptorjev na njihovo bazično funkcijo.

Nekaj mi je ta hip uletelo, tako da bom tvoj post do konca prebral in morebiti komentiral zvečer.

aha. zdej te pa štekam.
s tistim preprogramiranjem sem jes načeloma mislil preprogramiranje v smislu, da si na hladilnik nalepiš listek in na njem piše:
uživam v zdravi prehrani (beri… shujšaj 10 kg)
ampak štekam zdej tut tisto naprej.

čeprav to stanje praznina, k se toliko omenja…

a pa je to res praznina? tista… najbolj prazna praznina?
da ni mogoče za to… za zdaj znano praznino še ene par nivojev, ki so še bolj prazni… kot so zdaj znane praznine?
ma ziher so…
te praznine, k so nam zdej znane…
še te se težko doseže do mere, da se lahko npr. kaka operacija brez noža naredi… ali ozdravi tumor v 3 minutah ali kej podobnega…
pa je verjetno za odstranitev enea tumorja potrebno manj biti v praznini, kot npr. za kak kvantni preskok na druggo dimenzijo…
hočem rečt…
da to, kar je nam zdaj znanega o praznini, je kot, da bi spil deci cvička in si domišljal, da si mrtvo pijan…
pomoje vsaj…

in to… da večnost mogoče ni najdaljša časovna doba… to je pa itaq tudi vsem jasno ane? SmileLOL

Lepo je če deliš