Reply To: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Reply To: Sam svoj terapevt?

strelka
Participant

ozelot wrote:

Moč v sebi… to je podobno kot vezan denar na banki za naslednjih 50 let ali pa oporoka ki bo izvršena ko boš postal pameten. LOL

Sicer do zdej me je največ koštala brazilija sam tam John ne računa nič je pa kljub temu stroškov za povprečno 5000 na rundo. (zame ker plačam stroške spremljevalca) Koštal me je St. Germain enih 2 jurja ampak jest vsemu temu rečem investicija ne strošek. In pa kristalna postelja 5000 za katero pa mislim da bi jo zlahka “not prnesu” če bi jo tržil. Mi ni žal denarja ki sem ga vložil v to.

Jest tudi poznam ljudi ki so podobni tvojemu opisu ampak sam sebe ne vidim tam. Res je da mam en kup simptomov ki so vsi zelo povezani z poškodbo hrbtenjače in tako mam pravzaprav eno samo težavo- zlom vratu. Mogoče jo nekoč tudi saniram pa naj bo s pomočjo zdravnika, zdravilca, sam ali pa mi ji čisto by d way kak mimoidoč.

Ermm
ne vem…če bo tole lih držalo ..
vse kar se dogaja , daš žegen ti …Embarrassed….( so nianse ampak pustmo to ..)
od kod pa teb tolk dnarja ?..od zavarovalnine …?
Glede na to ..da je poškodba fizična ..in preščipnen živec . , jaz bi drugače ravnala mal srfala po netu pa najdla kakšne zdravnike , kirurge, ( potrjene in uspešne) ki morda delajo kakšen take fajn operacije in , če se morda da kaj sanirat tako in drugače …seveda dobro preštudirala
Kontaktirala take ljudi , ki so dali kaj takega skozi…se povezala ..časa maš dost…ne govoriš pa tekoče lih samo slovensko …tko da sploh ni problem.
kar poglej ..pri nas naši zdravniki ortopedi ne priznavajo in pišejo diagnoze najlažje kot je amputacija…drugje sanirajo popravijo ..
tko da ..jp..ljudje smo pač različni a ne Embarrassed
Pač moje drugačno razmišljanje …
se pa strinjam nič alternativen pristop ….Smile

strelka2014-06-08 12:40:36

Lepo je če deliš