Sam svoj terapevt?

Prikaz 1 prispevka (od skupno 302)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

PREMAKNJENO IZ TEME DERMATITIS

Haha… jest pa edini z vozičkam ne bom mogu po tebi vozit ker ne morem po stopnicah. Smile.

Torej če kar takoj odgovorim je to kar si opisal zame preveč. Enkrat sem že rekel da imaš izvrstno znanje ampak če bi si jest hotu s tem pomagat bi moral svoje življenje spremenit že 20 let nazaj. Zakaj? Ker pojma nimam kaj je praznina, kaj je mudra, kaj je torzijsko polje ipd. Kot bi mi dal za vozit vesoljsko ladjo. Če bi hotel vse to pravilno razumet in ozavestit bi potreboval kar nekaj časa. Verjamem da je meni podobnih nevednežev kar precej in zato raje vzamemo kako tableto. Popolnoma se strinjam da je delo na sebi tisto ki te reši ampak…AMPAK zelo sem prepričan da obstaja nek bypass ki ljudem mojega kova pomaga doseči neko izboljšanje. Vidim polno ljudi ki so enostavno v dobrem stanju kakorkoli jih pogledaš in nič ne delajo na sebi,… pravzaprav se zdijo celo butasti,..in tudi še niso slušali za prizemljitev ali mudre. Jest verjamem da je vsako bolezensko stanje le posledica da nekje ne dopuščam ljubezni da steče skozme v mojo realnost. Te blokade potem povzročajo simptome.

In ja…večkrat se sprašujem ali meni mojstri in vse kar počnem sploh kaj pomaga. Moram priznati da sem se kar nekajkrat ujezil ker nisem požel pridelka ki sem si ga zamislil. Se pa dogaja nekaj povsem nepričakovanega in sicer dogajajo se spremembe na drugih področjih mojega življenja. V odnosih, v nekakšnem drugačnem videnju sveta (vidim kaj se dogaja v ozadju nekega dogajanja) na sonce lahko grem ker še lani nisem smel zaradi sončaric ki sem jih utrpel pred leti, ljudje me na nek način kličejo na pomoč ko so v kakih krizah in pravijo kako zelo jim olajša ko rečem kako besedo pa četudi se zdi da nima nobene veze z ničemer,.. skratka fizično ne gre ravno po planu ampak sej fizika ni moj edini svet, fizika ni vse. Lahko si lep in zdrav in nihče te ne mara.

Nekateri me kličejo “vesoljc”. To jest pripisujem tem mojim mojstrom ki so nekako povzročili da nisem čisto običajen človek. Sej ne da bi hotu posebkat ampak tako pač je. Sam vidim da nisem tak k ostali. Čeprav se nemalokrat počutim k kup dreka mam en kup zdravih oboževalcev ki mi pripisujejo nevem kakšno karizmo in kajvemkajše. To bi jest pripisal temo kar pač jest počnem z mojstri in tabletkami,..

Sicer pa imam mojstre na pavzi trenutno.

tadej pretner2014-06-06 11:42:06

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

ozelot
    Participant

No,.. karizma in misel kako bi šel z vozičkom po stopnicah sta mi preprečile da bi odgovoril kar sem pravzaprav želel LOL.

Torej ljudje iščemo pomoč ker si sami ne znamo pomagat. Bog je dal nekateri ljudem talente in moč da zdravijo ljudi. Take talente iščem jest. Zdej pa če so ti talenti brezveze pol je pa res vse brezveze. Eni znajo špilat harmoniko drugi pa znajo super kuhat,.. tretji zdravit. Dejmo jim priliko ane. Talent ni nič drugega kot kanaliziranje božanske ljubezni med ljudi. Skozi talente deluje višja sila.

Iščem zdravilca ki mi bo naredil kar sam ne zmorem. Če je pa to narobe pol pa zaprite šolo za terapevte in delejte kej drugega Tongue.

ozelot2014-06-06 08:48:50

Lepo je če deliš

snowcat :)
    Participant

ozelot wrote: …….Jest verjamem da je vsako bolezensko stanje le posledica da nekje ne dopuščam ljubezni da steče skozme v mojo realnost. Te blokade potem povzročajo simptome.

……Iščem zdravilca ki mi bo naredil kar sam ne zmorem. Če je pa to narobe pol pa zaprite šolo za terapevte in delejte kej drugega Tongue.

ozelot wrote: ….Nekateri me kličejo “vesoljc”. To jest pripisujem tem mojim mojstrom ki so nekako povzročili da nisem čisto običajen človek. Sej ne da bi hotu posebkat ampak tako pač je. Sam vidim da nisem tak k ostali. Čeprav se nemalokrat počutim k kup dreka mam en kup zdravih oboževalcev ki mi pripisujejo nevem kakšno karizmo in kajvemkajše. To bi jest pripisal temo kar pač jest počnem z mojstri in tabletkami,..

Tadej tebi ponuja pot, po kateri očitno ti ne hodiš….ali si izbereš ali ne ….tvoja stvar, tvoje praskanje in srbenje….pač praskaj se naprej…..ali si praskajoči se vesoljec ali praskajoči se smrtnik….ni razlike, zato ker ,,prasica, srbi !!!!,,

snowcat

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Seveda mi je on ponudil pot ni mi pa ponudil rešitve. Če mam na nogah plavalno kožico me ne pošiljaj v gore ker se bom potolkel. Dojemanje sveta kot ga dojema Tadej je meni španska vas in tega ne morem osvojit čez noč niti čez veliko noči ne. Najbrž nikoli. Torej iščem rešitev ne poti. Na forumu polnem zdravilcev bi pričakoval da kdo še kej zdravi ne samo govori. Pa ne me narobe razumet. Ko berem sam sebe se zdi kot da zdej neki težim ampak ne..sploh ne. Iščem pa pa nekoga ki sam sebi reče zdravilec in zna pomagat pri nekem simptomu brez da pacient ovrže vse kar mu je poznano.

Lepo je če deliš

glas
    Participant

ozelot wrote: No,.. karizma in misel kako bi šel z vozičkom po stopnicah sta mi preprečile da bi odgovoril kar sem pravzaprav želel LOL.

Torej ljudje iščemo pomoč ker si sami ne znamo pomagat. Bog je dal nekateri ljudem talente in moč da zdravijo ljudi. Take talente iščem jest. Zdej pa če so ti talenti brezveze pol je pa res vse brezveze. Eni znajo špilat harmoniko drugi pa znajo super kuhat,.. tretji zdravit. Dejmo jim priliko ane. Talent ni nič drugega kot kanaliziranje božanske ljubezni med ljudi. Skozi talente deluje višja sila.

Iščem zdravilca ki mi bo naredil kar sam ne zmorem. Če je pa to narobe pol pa zaprite šolo za terapevte in delejte kej drugega Tongue.

Ozelot strinjam se tako s Tadejem, kot s tabo..
    Ne moreš ozdraveti brez da prevzameš odgovornost za svoje zdravje v svoje roke in Tadej ima prav..
    Je pa res da verjetno tebe tvoja lastna unikatna pot vodi do vseh živih zdravilcev in ”gurujev”.. A na koncu boš vseeno ugotovil, da ozdraviš se lahko le sam, tudi če ti pomaga z napotki zdravilec..
    Če ti metoda Tadeja ni všeč, je pa nasvet, da moraš sam v roke vzeti dejstvo da se ozdraviš pravilna..
    začni že in ne čakaj na nekoga..
    Tako da ni narobe, da se prepustiš poti do raznih John of Godov, samo miselnost preusmeri, da so tvoji smerokazi ali pripomočki, kako se želiš spomniti samozdravljenja..

Drugače v našem osončju vlada kvaliteta Ljubezen/Modrost.. (ki so lastnosti tega kar imenujemo njpogosteje bog)
    Tako da bi čakal samo na Ljubezen, da te ozdravi ni glih to to.. Mogoče moraš uravnovesiti še drugi del kvalitete, ki je osnova našega osončja.. MODROST
    Moder človek ne čaka na druge..

In če te bo nekdo le ”ozdravil’, je to podobno kot če bi lačnemu dal ribo.. (enčas bo že sit ja..)
    Bolje je naučiti ga loviti ribe.. pa bo sit vso življenje..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Participant

ozelot wrote:  Seveda mi je on ponudil pot ni mi pa ponudil rešitve. Če mam na nogah plavalno kožico me ne pošiljaj v gore ker se bom potolkel. Dojemanje sveta kot ga dojema Tadej je meni španska vas in tega ne morem osvojit čez noč niti čez veliko noči ne. Najbrž nikoli. Torej iščem rešitev ne poti. Na forumu polnem zdravilcev bi pričakoval da kdo še kej zdravi ne samo govori. Pa ne me narobe razumet. Ko berem sam sebe se zdi kot da zdej neki težim ampak ne..sploh ne.

Ja, težiš.
    Ja, se izgovarjaš.
    Ja, sam sebi nočeš/ne moreš pomagati.
    Pač se praskaj naprej.

ozelot wrote:
    Iščem pa pa nekoga ki sam sebi reče zdravilec in zna pomagat pri nekem simptomu brez da pacient ovrže vse kar mu je poznano.

Dokler se boš držal, tistega, ki OČITNO za tebe ne deljuje, pač se boš praskal naprej.

snowcat

Lepo je če deliš
    Participant

Šmankote, Glas, ti tako hitro spreminjaš te podforume, da si mi pretrgal nit, ali sem jaz prehitra ….

snowcat

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 302)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.