Reply To: v živo ali na pivo.. :)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › v živo ali na pivo.. :) › Reply To: v živo ali na pivo.. :)
Nataša wrote:
Ja, sej to je to. Če bi sami sebi dopustili, bi lahko poleg slike, ki smo si jo ustvarili v svoji glavi, v osebi videli še vse kaj drugega.
Jaz sem enkrat naredil test, šel sem med največje primitivce in sem se odločil, da bom z njimi imel najbolj globoke in duhovne pogovore o smisli življenja, vesolja in obstoja..
Ampak tega nisem naredil provokativno ali vzvišano (ker to se tudi da..)..
Vprašanja sem zastavljal njihovemu Višjemu Jazu.. osebe so me v svojem umu razumele kot da pač nekaj vsakdanjega vprašujem, (recimo: Zakaj smo tukaj? Kaj je smisel tega?..) odgovorile so čist na easy nazaj, jaz pa sem dejansko komuniciral z njihovim Višjim Jazom, brez da bi dotična oseba vedela na katerih ravneh komunicirava..
Pri vsaki osebi se lahko tako komunicira ne vseh ravneh,.. Katere ravni pri osebi želiš nasloviti, od tistih boš prejel odgovor.. Gre le za to, da sam ostajaš na ravni na kateri želiš komunicirati, sogovrnik ne rabi..
Je pa potrebno en kos mojstra, da te oseba ne potegne na raven, po katero NE sprašuješ..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”