Reply To: v živo ali na pivo.. :)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › v živo ali na pivo.. :) › Reply To: v živo ali na pivo.. :)
2. 6. 2014 ob 13:47
strelka
Participant
a res ..jaz pa enim še svojih bolh ne bi zaupala,če bi jih slučajno imela ….
pošteno iskreno …in bi po moje čist mirno živela , če ne bi nikoli v kontakt pa samo forumsko stopila z tisto osebo …
In tudi jp ..dvakrat sem šla z nekom ( dve osebi) na slepo na kavo …preko foruma..
nisem vedla tud ne kako zgleda …sem pa pač šla …brez pričakovanj …samo družabni dogodek, pač, če je želja zakaj pa ne …
izkušnja … rezultat , da ne mislim brez veze z nikomur več na kavo …
Btw..Glas , jaz sem mislila da imava midva čist fer odnos ..ker ti povem to kar mislim …direktno in ko se pomenva pač nimava zamer drug do drugega ..
hja zadnji štos pred nekaj meseci pa ni bil na polno …samo rekla sem ti zakaj , netiš ogenj in prestavljaš post, če je že na kilometer vidno …da bo eksplodiral ..in jp začudi to nisem bila jaz , ki bi eksplodirala
in jp ..sem bila tokrat diskretna , ker sem reagirala preko osebnega sporočila. In pač to tudi konstruktivno kritiko povedala, brez karkoli da bi se razburla
po pravici pa …tega posta Ozelota , sploh nisem dojela kot da kogarkoli vabi na pijačo ..ampak bolj v smislu ..tuki smo , pogovarjamo se v istih stvareh ..npr. da bi bili tako kot prijatelji pa spet tumbate kdor je bolj pameten …
no eto …
btw ..večino pa itak poznam ..saj ne šparate s fotkami …
razen ženskega dela pa res ne …
strelka2014-06-02 16:09:20