Reply To: v živo ali na pivo.. :)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › v živo ali na pivo.. :) › Reply To: v živo ali na pivo.. :)
Nataša wrote:
Sicer je pa res zanimivo, kako različno doživljamo druge ljudi. Jaz recimo o nobeni osebi na forumu nimam predstave ali mnenja. Če nekdo v enem postu nekaj ponavlja, zame še ni težak, pač pa je samo identificiran z nekim svojim znanjem. Danes mogoče je, jutri pa čisto lahko da ne bo več. In v končni fazi je to najbrž samo en zelo majhen del njega, njegova osebnost kot celota ima pa po vsej verjetnosti ogromno prijetnih in prijaznih lastnosti, pa bi bilo škoda, če bi ena majhna senca zameglila pogled.
Heh, pogovarjamo se o tem, ali in s kom bi šli na pijačo. Ena selekcija seveda je prisotna, drugač bi verjetno non stop viseli po gostilnah. Kar se mene tiče sem rekel, da s tistim, ki ga začutim ali me zaradi določenih stvari, ki jih napiše, zanima. Če ni ne enega ne drugega, je lahko še tako fajn, pa si časa za na pijačo ne bom vzel. Pri vsem skupaj gre torej za to, ali z nekom zaresoniraš ali ne, manj pomembno pa morda kakšne prijetne, prijazne ali pa morda neprijetne in neprijazne lastnosti ima. Včasih imam recimo vzgib spiti pijačo s kom, ki ga ima redko kdo za prijetnega ali prijaznega – a ima pač določeno avtentičnost, ki me pritegne.