tadej pretner wrote:
- Ko pa svoje videnje interpretira, se spusti na raven oblaka; o celoti in jasnosti ni več ne duha ne sluha. In različni oblaki so potenciali/variante, o katerih govoriš; vsi so le del objektivne slike – nekateri večji, nekateri manjši.
strelka wrote:
če lahko se vmešam oz, povem tole.
Sara Memič , o ženski , ki sem jo omenila v klepetalnici.
Ona je jasnovidka, ta dar ima že od rojstva , njena “specialnost” pa je prav to ..da vidi .locira in tudi nariše to kar ona vidi.
Govorim o bolezni …
v oddaji, ki sem jo gledala pred kratkim , in tudi prebrala nekaj člankov ( bolj splošnih), v revijah , ki niso strokovne in tudi ne vsebujejo duhovno tematiko je bilo pokazano , kako je nekomu prav locirala tumor v glavi…
čeprav klient spraševalec tega ni vedel, da ga ima …
ona je točno povedla kje se nahaja …kako izgleda ..to tudi narisala , seveda svojimi slikami … risala je kot skupke kot neke vozliče…mislim d jih jih je tudi opredelila kot tumor.
Povedla da se bo dalo operirat ..in človeka napotila k zdravniku .
In točno tam ker je ona narisala …so res našli tumor.
Človk je bil uspešno operiran…
je pa res ..ni dignosticirala bolezni , ki se še niso zgodile ..ampak bolezen , ki se je začela razvijat.
skratka bolezen je bila že prisotna …
Podala si odličen primer interpretacije, ki je v odnosu na nebo – oblak.
Danes vemo o tumorjih že zelo veliko. Nemec dr. Hamer (pravzaprav bivši dr., saj so mu odvzeli licenco, med drugim zato, ker trdi, da je 90% zdravil predpisanih brez potrebe) je naredil zanimivo študijo o nastanku raka/tumorja in njegovo vpletenost v različne telesne funkcije in funkcije uma. Trdim sledeče: Če bi Sara Memič, ki jo omenjaš, poznala Hamerjevo delo, bi bilo v njeni interpretaciji zanesljivo še kaj, ne le videnje tumorja. Kot sem že namignil, je interpretacija videnja vedno vezana na znanje o tematiki, na katero se videnje nanaša.
..je učiteljica iz Banje Luke …
, ki se je preselila v Ljubljano
, sodeluje tudi za arheologi s svojim darom in jim pomaga pri delu.
Možno
ona je vidla kot en skupek in ga je opredelila kot žarišče, nekaj kar ni dobro. In da je treba k zdravniku.
jp rekla je kot tumor
strelka2014-05-28 23:07:17