Reply To: Praznina
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Praznina › Reply To: Praznina
Tadej, jst sm ful hvalezna za tole vajo in tko kot pravis, ni treba, da so kasne dramaticne integracije. Med vajo samo se mi ne dogajajo kasne posebne scene, vsakih me mal mraz trese, tko da se vedno usedem zraven kamina in kolker vem, se to strahci sproscajo iz misicnih tkiv? Ampak v dnevnih dogodkih mam pa v zadnjih tednih celo procesijo in zgoscenko svojih vzorcev, obcutek krivde, strah pred prihodnostjo, nemoc, jeza, nezadovoljstvo s sabo in zato iskanje svoje vrednosti v iskanju kaj naj postanem. Cist sem bla zapletena v svoje drame in najprej sem analizirala na razumu in res, sele ko sem si dolocene stvari priznala in spustila iz rok dolocene plane, sem dobila obcutek “lakse se dise”…..Res je zanimiv, kako so dogodki uletaval, npr. mami je zacela intenzivno prosit cist vsakic ko se pogovarjava po telefonu, naj se vrnem domov in jokat zraven in ko se to ni blo dost, se je se ati prdruzu, da je blo se bolj intenzivno in ker me oba neizmerno ljubita po svojih najboljsih zmoznostih, je to moja bolecina in obcutek krivde. Mi bojo ze nadaljni dogodki pokazal, ce sem to res sprostila. Pol so se zvrstile kar naenkrat informacije o nekih men zanimivih studijih, cela histerija ne med dvema, med petim sem se ze odlocala in sem si enostavno mogla priznat, da agresivno iscem neko doloceno smer, ki mi bo spet dala obcutek varnosti in vrednosti in da je to moje glavno vodilo…..
Tk da hvala, hvala, lep pozdrav vsem forumcem, se posebaj tistim, ki ste v tej vaji