Reply To: OGLEDALA razmerij

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast OGLEDALA razmerij Reply To: OGLEDALA razmerij

strelka
Participant

Smile…težkooo ampak tuki ti pa pritrjujem NatašaBig smile

kdor pač s temi stvarmi ni imel opravkaWink ..pač lahko govori karkoli …
Ogledalo ..ravno danes …pač kako trgovci prodajajo vse živo oz ..lahko da dobre zadeve prodajajo ampak..
cool vse prav …
da sem ful pretočna je vzrok.me bo gotovo mena dajala..
da imam pleksus na srcu tud ..Embarrassed, da pa se meri tam kjer dejansko imam jaz za pleksus,…( ne vem mogoče je to kaja novega pa nisem na tekočem me je čas povozil)
rečem da imam doma magnetno blazino ( ker kot vem tudi se uporablja za terapje ) ne nikakor ni ok ..
skratka ne vem , saj tud če je bilo dobronamerno …me ni lih prepričala…pa tud trenutno mi je vse predrago ..
Čeprav se je čutilo olajšanje ..čeprav je rekla da se to ne čutiWink
Kje tukaj ogledalo …ne vem …Wink, aha ko je pač vidla da tud na 8 obrokov tistega ne bom vzela ..pa jaz vam hočem pomagat vi pa če nočete potem ne, sama veste …
uf …no ja …Wink povem kako in kaj in zakaj zase, v njene ugotovitve se nisem spuščalaSmile ..no potem pa obtožba …Tongue sama boste kriva , ker niste kupila in boste zbolela…
Ja itak …
take fore …ok pač povejte da to obsojam sploh ne …samo mi je pa bolj sporočala, da jo je dobrota in dobronamernost samo, da pač se proda aparatBig smile
čist praktični primer tole …

strelka2014-05-23 12:21:53

Lepo je če deliš