Reply To: OGLEDALA razmerij

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast OGLEDALA razmerij Reply To: OGLEDALA razmerij

janko
Član

snowcat :) wrote:

Sonce – jaz to povezujem s polji kolektivne zavesti. Če si tako drugačen od večini, pač se umakneš. Jasno, da s časoma so to podali, tako, da nimaš na izbiro, ampak je res tako ??

snowcat

misem ziher, da te prav razumem.
če grem nazaj na prispodobo vampirja:
hočeš reči, da imamo sonce vsi v kolektivni zavesti (se strinjam itaq)… ampak… vampirji (sicer tudi ljudje, kot mi vsi… in posledično smo tudi mi vsi lahko vampirji, če se tako odločimo)pa so bili (ali so še) tako različni od te kolektivne zavesti, da sonca sploh ne prenašajo, ker pač… so tako različni od te kolektivne zavesti, da so ali izločeni (ubiti) ali so se sami umaknili?
ej… sej mogoče pa je to res tako in zato rabijo kri, ker bi kljub temu tudi oni rabili sonce, ampak si ga ne morejo privoščit, pa zato imajo za nadomestek pač kri od bitij, ki pa s soncem so napolnjeni.
in lahko izginejo za več stoletij… in se spet vrnejo, če jih nekdo zbudi s krvjo-torej s soncem?
in so nesmrtni… kot smo nesmrtni ljudje, če se pač tako odločimo?
u resnici pa mogoče nesmrtnosti ni, ker tudi časa ni…
in zato samo po naših merilih lahko spijo 300 let… ker pa za njih časa ni, sploh ne vejo, da so prespali 300 let, hahahahhaah
ampak…
kaj pa je tisti čas… ko oni ne spijo? če časa ni ko so spali, ga ne more biti niti takrat, ko ne spijo, hahahaha
ampak efekti njihovih dejanj pa so… ki pa jih ne bi smelo biti, če pa časa ni in pol bi tudi fizična materija morala biti ves čas ista, ampak ni, hahahhaha
e… od tu naprej pa bom nadaljeval, ko bom vedel odgovor in to bo, ko bom nesmrten, hahahaha
ampak kako nesmrten, če pa časa ni? hahahahah

in poboldani del:
kej ti kle ni jasno? LOL
torej… se sprašuješ, če je res, da nimamo izbire?
torej… da nimamo izbire in da če želimo ven iz kolektivne zavesti, da tvegamo, da nas pristaši kolektivne zavesti ubijejo, ali da postanemo vampirji? zombiji?…

seweda imamo izbiro.
lahko smo ubogljivi pristaši kolektivne zavesti in o tistih dveh možnostih pol sploh ne razmišljamo.

hehehehe, kuko dobri bluzi LOLClap

ej…
in sploh ni point u tem, da se v ogledalu ne vidijo…

u resnici je mogoče tako:

vampirji (tudi navadni ljudje, če se tako odločimo) itaq sploh ne rabijo teles (ker so izven te naše kolektivne zavesti oni samo enerijske entitete) in zato tudi v ogledalu ni kej videti.
vampirji si mogoče nadenejo fizični videz in telo samo takrat, kadar ga rabijo… da pridejo do enerije sonca-preko krvi drugih bitij.
ampak…
zakaj pa bi se sploh rabili prebujat?
če časa ni…
in če so nesmrtni-so torej večni, čeprav časa ni in zakaj bi se potem sploh rabili zbujat?
vse kaže, da tut na nivoju zavesti vampirja, mora človek oz. vampir kljub usemu še kej v materialni svet pridet tu in tam…

Kri
– energija v vsakem primeru, moje osebno mnenje (brez dokazov, da ložim
na mizo) – to je izum večine da mistificira in da s tem dejansko
prisili ,,take,, v skrivanje. Če bi danes šli z mašino časa v preteklost
– tiste prana gurmane bi našli na listu….

snowcat

sanja se mi ne, kaj s tem misliš…

Glede transfuzije –
takrat nekako so ,,vedeli,, ali nekdo, ki je ,,vedel,, jim je povedal,
da človek je CELOTA tako kot je in da vse, ki posega v ta sistem mu
škoduje. To je vse. Dušno potovanje naj bi se s tem podaljšalo….dokazi
?

snowcat

smotkaLOL

ja kam pa duša potuje?
če je pa itaq ves čas vsepovsod? hahahahaaha
ima pa na materialnem svetu logiko, da se s transfuzijo podaljša dušno potovanje.
zakaj ima logiko?
ker v materialnem svetu vse teži k nadaljevanju življenja… torej k daljšem dušnem potovanju.
prav materinski nagon je fajn primer te želje po “transfuziji”.

in vse to drži kot pribito ClapLOL

Lepo je če deliš