Reply To: diagnostika bolezni

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina diagnostika bolezni Reply To: diagnostika bolezni

snowcat :)
Participant

Oj, poglejte, naprava taka ali unaka, ….vse je odvisno od povpraševanja, torej stranke (potreba, znanje, zavedanje, zaupanje, ….) in če vržem noter še Transurfing (Različice) in Zakon privlačnosti….vsak dobi tisto, ki naj bi mu pripadalo in potrditev tistega, ki že ve…. Človek zmeraj sliši tisto, čemu verjame. Torej če eden ne verjame alternativi, ne bo nikoli šel na biorezonanco. Drugi, ki pa ne zaupa medicini, bo pa šel na biorezonanco…..Odvisno od tega koliko je delež sodelovanja stranke – koliko je stranka pripravljena sodelovat …..ali pač tabletka instant rešitev……potem ni tako pomembno kaj jim ugotovijo….rešitev že imajo…..To so stranke. Vsakem primeru pa deljuje referenca – torej ludje vprašajo ,,ti in ti je pomagalo ??,,

Očitno sem malo obrnila težo odgovornosti a ne ??

ozelot wrote: Znašli smo se v dobi dinozavrov…ups pardon zdravilcev in zdravnikov. Še ljudi so prepričali da hočejo biti na vsak način bolani in da iščejo bolezenske znake vse globlje v sebi dokler se čisto dobro počutijo. Ko sem bil mulc še nedavno tega je bil bolan le tisti ki je umiral drugi so pa delali naprej.
Zdej se mi pa poraja vprašanje kaj je bilo prej zdravnik ali bolezen?

Človek nise toliko spremenil v zadnjem tisočletju, lahko pa nazivi bolezni, lahko pa nazivi in izdelava zdravil, lahko pa način ugotavljanja bolezni in lahko pa časovna slika (danes je ogromno pozornosti usmerjeno v ,,preventivo,,). ne vem, če so v vsaki vasi imeli vrača ali nekoga, ki je pomagal. Torej nekoga na koga so se OBRNILI, isto kot danes. Pač se obrneš na zdravnika. Na koga so se obračali pred 1000 leti ali 500 ali 100 ?? Tudi to je zanimivo, da čim je okolje bolj extremno, bolj zdravi so ludje – visoke gore, puščava, mraz … ??

Osebno sem mnenja, da izum anestezije je bil tako pomemben, kot izum kolesa….

snowcat

PS: vesta kako ugotovite ali je ženska noseča ali samo zamuja ? Polula pšenico. Če zraste => je noseča :-)

Lepo je če deliš