Reply To: diagnostika bolezni
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › diagnostika bolezni › Reply To: diagnostika bolezni
tadej pretner wrote: U glavnem – do sedaj sem vsakogar, ki je hotel dobro diagnostiko, usmeril na Studio Ank in v bodoče bom seveda ravnal enako.
Kam pošiljaš oz. komu priporočaš ljudi za diagnostiko me ne vznemirja, zaskrbljen pa sem, če pošiljaš na diagnostiko z napravo, ki je očitno kot kaže PREVARA. Upam samo, da tega ne veš niti sam in da res iskreno verjameš v vir, h kateremu prepošiljaš ljudi. Navsezadnje praviš, da gre za “dobro diagnostiko”!!?? In da ne bo pomote: NI problem v podjetju, kamor prepošiljaš, problem je očitno v diagnostični NAPRAVI, s katero delajo. Motiti se je človeško, in kot sem se skorajda z nakupom ene takšne naprave opekel sam, so se MORDA tudi oni, sedaj pa je težko to priznati oz. ukrepati v smeri razrešitve. Možno pa je, da niti sami ne vedo, kako je s tem, pa četudi VEŠ, da je “scam”, je takšno napravo težko prodati in potem pač vztrajaš z njo, kaj pa ti preostane drugega…
Ob vsem tem bom omenil še eno metodo, s katero se da lahko zelo dobro diagnosticirati bolezen. Gre za radiestezijske meritve škodljivih sevanj. Čeprav sem v enem od zgornjih postov napisal, da je radiestezija subjektivna metoda, pa poznam vsaj enega radiestezista (no, s tem ne mislim nase ), ki izključno s to metodo ugotovi, KAJ KONKRETNO je človeku! In zanimivo, da to ugotavlja tudi z iskanjem mrež (Hartmannove in Curryjeve), za katere pa Tadej trdiš, da jih sploh ni!!! Ne vem, kako kolega (poznaš ga tudi ti) tako dobro “zadane”, beri DIAGNOSTICIRA klientov problem NA OSNOVI MERITEV SEVANJ, vendar pa mu to zelo dobro uspeva. Popolnim tujcem v hiši izmeri sevanja (VKLJUČNO Z MREŽAMI) in jim pove, kaj jih “hebe”… Ker si s tem pridobi veliko zaupanje pri ljudeh, mu ni težko predlagati tudi rešitev oz. sanacije stanja…
Evo, ne glede na dilemo, ali mreže sploh so ali jih ni, lahko vsakogar, ki hoče DOBRO diagnostiko, usmerim h kolegu, ki to res dobro obvlada. Sicer tudi sam merim sevanja, vendar pa v takšnem smislu nisem tako dober kot on. Tukaj mu “vsaka čast”! Pa za to ne potrebuje nobenih računalniško vodenih naprav, ki merijo “oscilacije” in energije v telesu…
ROBERT ZUPANČIČ