Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

janko
Član

Ceres wrote:

Astrologija je eksaktna veda, ki temelji predvsem na znanju, ne na izven čutnih zaznavah in tako, kot se v en koš meče vse zdravilce, se počne isto z astrologijo, ki se jo uvršča ob bok vedeževanju in podobnem poflu.

???
a je to nekej novega?
jes sem namreč pa glih zato skeptičen do astrologije oz. do interpretacij astroloije, ker sem mislil, da ni eksaktna veda in da za svoje analize “astrolog” nujno rabi intuicijo ipd… pofl LOL

Janko, midva sva se kar nekaj pogovarjala o razliki med astrologijo in šloganjem in če ti je do sedaj nisem uspela pojasniti, ti je tudi tu ne bom. Mogoče bi bil uspešnjejši kakšen astrolog ali astrologinja, kar jaz nisem. [/QUOTE]

???
s čim pa sem karkoli omenil kakeršnokoli primerjavo astrologije in šloganja?
to veš, brez, da sem rekel? intuicija? in ne glede na to, da nisem rekel, sem to mislil, pa niti sam ne vem?LOL

kar se mene tiče… presenetila me je tale tvoja trditev:

Astrologija je eksaktna veda, ki temelji predvsem na znanju, ne na izven čutnih zaznavah

in ja…
res sem slišal velikokrat, da astroloija ni eksaktna veda in da astrolog pri svojem delu nujno uporablja intuicijo. in ja… tudi znanje seweda… predvsem je poleg znanja iz astroloije dobrodošlo tisto znanje, ki se ga pred analizo s pogovori in vprašanji izve od “klienta”.
in ja, zato me je tole tvoje mal presenetilo in sem uprašal, če je to kej novega.

in na enem predavanju je bern jurečič rekel nekako tkole:
da si predstavlja vesolje kot veliko informacijsko polje in da v to polje astrologi pač vstopate s pomočjo znanja o astrologiji, vsekakokr pa ne oporeka, da kdo drug v to informacijsko polje vstopa s pomočjo kufeta, fižola…
razen seweda, če astrologi svoje intuicije ne tretirate-jo kot izven čutno zaznavo.

in ja, res bi mi bilo brez veze še karkoli razlagat.Embarrassed
kot bi tut jes že loh vedu, da je učasih res brez veze tut kej spraševat Embarrassed

Lepo je če deliš