Reply To: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Reply To: Nova Doba

glas
Participant

tadej pretner wrote: Kaj pa če gre pri vsem skupaj za nekaj drugega? Se res bojim, da je stvar globlja.

Verjetno se strinjaš, da z nami manipulirajo določene interesne sile, ki segajo nad posamezne države. Če želiš z ljudmi manipulirati, jih moraš skregati in destabilizirati. Hkrati pa je dejstvo, da posameznik najde, ali vsaj naj bi našel, oporo in stabilnost v družini in prijateljih….

Razumem kam ciljaš, ampak glede PVC vrečk še recimo nisem pomislil, da bi bil glih z vrečkami DEJANSKI plan v ozadju za iztrebljanje ljudi, tudi to niso edini strupi, ki jih ljudje konzumirajo.. Še vsaj 100x več jih konzumirajo skozi dodatke k prehrani E-je itd, iz kozmetičnih sredstev (tako krem, kot čistilnih sredstev, itd..) Nato jedersko, ogljično, pesticidno onesnaževanje, težke kovine, … in vse ostalo, ki zastruplja vodo zrak in prst.. (radioaktivnost, premog, nafta, smeti,..)
Bolj tako čist plansko zastrupljanje ljudi z NWO agendo so po moje mogoče dodatki h prehrani, ki so zakonsko dovoljeni, nato zdravila (ves farmacevtski lobij!), nato aluminij barij idr v chemtrailih, nato cepiva (Bill Gates je dejansko javno se zagovoril, da poteka depopulizacija preko cepljenj,za katera sam nameni miljone letno, ter da tako ”pomaga” Afriki) v Afriki je mnogo cepljenih žensk kar naenkrat neplodnih.. ”Saving the Afrika” ja.. heh ”testni laboratorij Afrika”, bi bilo bolj pravilno ja..
Gejev pa nekako sploh ne morem videti kot plana za izstrebljanje ali kot nekega moralnega razvrednotenja družine, to so bolj cerkvene blodnje, koliko vem.. Saj če pogledaš starogrške simbole, je več gejevstva not kot ga je recimo sedaj v modernem svetu.. Samo tam je bilo to čisto brez predsodkov sprejeto v družbi in jih ni nič kvarilo takrat po moje,.. V modernem svetu gre pri teh tranvestitsko/gejevskih nastopih bolj za razbijanje stereotipov in omejenosti ljudi in njihovih predsodkov, ozkoglednosti itd.. da jim ruši te njihove ozke omejitve, jih uči sprejemanja drugačnosti, kot tudi razbijanje prepričanj in širjenje polja ljubezni..
Kajenje: hmm, jaz osebno sem vesel, da lahko grem sedaj tudi v lokal, pa se ne rabim zakajat zaradi kadilcev okrog mene, in ko pridem domov recimo ne rabim oprati kompletne garderobe in še pranje las, da se razdimim..
In to je bil osnovni namen kadilskega zakona.. Pasivno kajenje je muka, kadilci bi mogli biti bolj uvidevni glede tega.. Da ne omenim, da se je včasih kadilo tudi na letalih, drugih poslovnih pristorih.. Dejansko je moralo pasti par tožb, ko so nekadilci zaradi raka na plučih tožili velike firme (stevardese recimo..) in dobile tožbe, nato se je komaj za kak mm premaknila zavet o tej tematiki..
Mislim tudi druženja ni nič manj zaradi kadilskega zakona, lokali so še bolj obiskani, še razširili so se, saj je vsak lokal naredil sedaj še ogromen vrtni del samo za udobje kadilcev ..
Depopulacija, ki jo menjaš pa definitivno poteka.. (strupi v hrani, v zobni pasti fluor, kot tudi fluor v vodi, živo srebro v plombah – v cepivih,.. cepiva nasploh.. chemtraili, GSO, finančni sistem je pa kot glavni sistem depopulacije!, finančni sitem uničuje cele plasti prebivalstva, ali tudi po cele države.. nekdo pa le vleče vrvice in se iga to igro moči in nadvlade..)
Amerika kot vodilna pri vsemu temu ima že FEMA camps, ali v preprostem jeziku koncentracijska taborišča, za ljudi, ki po planu NWO ne bodo želeli sprejeti čipa, ki je sedaj že zakonsko uzakonjen po novem Obamacare zdravstvenem zakonu,..
Pa mislim, da že brezdomce tja trpajo.. V Ameriki je toliko brezdomcev in ker ni namen od sivih eminenc, da vsi med sabo harmonično in v obilju živimo, da bodo kar začeli pospravljati potem te njim moteče faktorje v FEMA camps; bredomce in druge neposlušne faktorje v sistemu.. Zdaj, zakaj se to dogaja? Delno tudi zaradi primitivne ravni bivanja človeštva.. Ljudje ne željo imeti svoje moči, želijo jo podariti nekomu, od katerih potem upajo, da bodo vladali z njihovo močjo pravično do njih.. heh.. Vse kar se dogaja je prav.. Kot izkušnja, ki bo enkrat že naučila človeka, da se svoje moči ne podarja nobenemu in da se je treba naučiti delovati z lastno močjo..
Drugače je za moj okus vsekakor veliko preveč ljudi tukaj na Zemlji.. Se ne počutim dobro v taki gužvi..
In ljudje še vedno živijo večinoma bolj na primitivni ravni,.. Razvitejše civilizacije se razvijajo in množijo skladno z potrebami družbe in kot nek doprinos k razvijanju, kar pa ni glih vodilo na Zemlji, vsak ima toliko otrok, kolikor je v skladu z njegovo otroško željo (ponavadi po izpolnitvi sebe..) ali kar se sklada pač z njegovim religijskim okoljem in religijskim ”vrednotam”.

Ampak glede depopulacije imam jaz podatek, da bo v Novi Dobi ko je Zemlja sedaj že prešla v 4D vibracijo bivanja, 2/3 človeštva pa je vseeno še na vibraciji pod 3,5, da je naravni proces, da ti ljudje odhajajo na planete ki še vedno vibrirajo na 3-ji vibracijski ravni.. Saj jim ta vibra sedaj tukaj ne odgovarja..
Dejansko bi naj naj po zaključenem transformacijskem procesu na Zemlji ostali kaki dve miljardi ljudi, ki si si na dušni ravni izbrali bivati v 4. Dimenziji ali višje..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”