Borelioza
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Borelioza
- This topic has 16 odgovorov, 7 glasov, and was last updated 9 years, 2 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
13. 5. 2014 ob 10:31 #24036klemen11Član13. 5. 2014 ob 13:28 #24041jankoČlan
@ klemen 11
imam frendo, ki je imela boreliozo.
točno, kako in kaj se je vse odvijalo ne vem, ker se ne vidiva prav poosto, ampak menda je bilo tako hudo, da so jo že hoteli dati invalidsko v penzijo.
jemala je cel kup enih zdravil, pa na transfuzije je hodila… skratka… kr štala.
ampak…
se je mal uzela v roke in se pozdravila. pravi, da ne čuti prav nobenih posledic.
in kako je to naredila?
z urinoterapijo oz. amaroli, kot se ji reče.
http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.php14. 5. 2014 ob 22:47 #24072glasParticipantklemen11 wrote: Pozdravljeni,
Ima morda kdo kakšne izkušnje z zdravljenjem borelije/borelioze v zgodnji fazi?Izkušenj glih ne, na bioresonanci so mi recimo rekli, da imam prisoten ta virus v telesu, samo očitno zbolel nisem.. prisotnost tega virusa, ki lahko povzroči borelijozo, ni drugače redka pri ljudeh.., samo zboli pa potem le tu in tam kdo iz te množice..
Vse je odvisno od moči organizma in moči imunskega sistema.. Vsak posamezni pik klopa recimo, ki je okužen ima svojo lastno akumolacijsko dobo in svoj lasten razvoj virusa, ki pride z vsakim pikom v telo, in akumolacijska doba lahko traja recimo par let..
Jaz se s tem ne ukvarjam več, saj vem, da če je moj organizem prečiščen, močan, vitalen, ne bo zbolel za temi stvarmi.. No verjetno gre v ozadju vedno še za kake programe, nerazrešene vsebine, ki se poklopijo z nekimi aktivatorji v telesu.. Pa še potem duhovnimi vzroki za ”bolezen”..
Tako da tukaj se treba lotiti zadeve večplastno, vsaka bolezen kot taka je vedno bolezen vseh ravni hkrati..
Drugače tudi MMS bi znal kaj spucati na fizični ravni, samo če se tega loti izključno in samo na fizični ravni verjetno dolgoročno ne bo uspelo,..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
15. 5. 2014 ob 9:38 #24078snowcat :)Participantjanko wrote: @ klemen 11
imam frendo, ki je imela boreliozo.
točno, kako in kaj se je vse odvijalo ne vem, ker se ne vidiva prav poosto, ampak menda je bilo tako hudo, da so jo že hoteli dati invalidsko v penzijo.
jemala je cel kup enih zdravil, pa na transfuzije je hodila… skratka… kr štala.
ampak…
se je mal uzela v roke in se pozdravila. pravi, da ne čuti prav nobenih posledic.
in kako je to naredila?
z urinoterapijo oz. amaroli, kot se ji reče.
http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.phpNavezujem….AMAROLI knjiga – je ni. Dobila pa sem na interneru v angleščini – če koga zanima.
UrinoterapiaOsebna izkušnja – težave s kožo, jutranja voda, namazat vmasirat, oprat s hladno vodo. Klistir s urinom – telo obdeluje cca 15-20 minut, preden ,,vrže,, ven. Navadno vodo pa je ,,zmetalo,, v 5 minutah. Moja soseda – angine, tik pred operacijo mandelj, grgotanje lastne vode, nikoli več angine… Osebno sem tik pred odločitvijo za izpiranje ust zaradi dlesni.
Malahov pa je rus, po njemu pa sem delala čiščenje jeter. Pdf v horvščini ? (ali srbščini ??).
Malahov Urinoterapijasnowcat
15. 5. 2014 ob 19:36 #24086jankoČlansnowcat :) wrote:
Navezujem….AMAROLI knjiga – je ni. Dobila pa sem na interneru v angleščini – če koga zanima.
UrinoterapiaOsebna izkušnja – težave s kožo, jutranja voda, namazat vmasirat, oprat s hladno vodo. Klistir s urinom – telo obdeluje cca 15-20 minut, preden ,,vrže,, ven. Navadno vodo pa je ,,zmetalo,, v 5 minutah. Moja soseda – angine, tik pred operacijo mandelj, grgotanje lastne vode, nikoli več angine… Osebno sem tik pred odločitvijo za izpiranje ust zaradi dlesni.
Malahov pa je rus, po njemu pa sem delala čiščenje jeter. Pdf v horvščini ? (ali srbščini ??).
Malahov Urinoterapijasnowcat
fajn, da si dala te linke
pa tudi izkušnje.
sam še nisem probal iz več razlogov, glavni pa je ta, da ta amaroli ni samo pitje oz. grgranje ali obkladki iz urina, ampak je za vsem tem cel kup enih ibung, ki se mi jih pa čist ne ljubi.
predvsem je kar ena dieta, pa sredi noči loviti urin, če se prav spomnim. sicer je to logično…
če zvečer poješ 2 klobasi in 8 pirov plus 3 đin tonike, je tisti urin verjetno res bolj tko… za u kanalizacijo…
da imaš pa kakovosten urin, pa je meni logično, da mora biti prehrana res zdrava.
s tem… se pa jes ne morem hvalit
mislim pa, da je zadeva lahko res super. že s tem, ko se tega lotiš, si v glavi naštelan, da si delaš nekaj dobrega in si nekako z mislimi že v tem procesu in posledice verjamem, da se poznajo tudi na psihi.
bi bilo pa fajn, če bi ti ali kdorkoli malo več napisal o izkušnji in bi mogoče navdušil še koga.aja… knjiga je tudi v slovenščini.
sam sem jo bral ene 15 let nazaj, bila pa je izposojena iz knjižnice.kako pa si čutila efekte čiščenja jeter?
a to ti izpere tudi jezo ven?16. 5. 2014 ob 8:37 #24098snowcat :)Participantsnowcat :) wrote: Navezujem….AMAROLI knjiga – je ni.
Beseda – nazaj !!!!!!
Včeraj mi je prišla po pošti 20,90 Evro s poštnino. Niso mi potrdili naročila, tako, da sem domnevala, da knjige ni in OLA Je res, da omenja še druge zadeve in vse v nazivih, da če nisi jogin, ne veš ali govori o hrani bogovih ali telovadbi Glavne informacije pa da – kako in kaj, kdaj ne, itd Se strinjam, da posoja iz knjižnice je prav zadostna.
snowcat
16. 5. 2014 ob 8:54 #24099snowcat :)Participantjanko wrote: …..kako pa si čutila efekte čiščenja jeter?
a to ti izpere tudi jezo ven?Ok, bom rekla takole. Prvotni namen so bila jetra zaradi osebnostne rasti – pač sem imela močne razloge domnevati, da imam lahko kar cele skale v jetrih….. Kadar sem iskala informacije sem prišla do Malahova in on uporablja urin. Glede na to, da se mi je zdilo več naravno od čajčkov ali drugih tipov tekočine, sem pač šla v urino_klistiranje. Istočasno pa manj mesa, več solate, sadja, itd, trudila se popit 3 kafeta namesto 6 na dan, kadila 15 namesto 20 ….zadnje 3 dni pa samo solata in voda in šla v akcijo jetra (ogreto olivno olje in limona sok) …..ok, sem dobila kamenčke, ne prav skale in je res, da sem bila nekako drugačnega razpoloženja.
Močna jeza je zastoj energije – možno, da zaradi tega nastanejo kamenčki, in zdaj kadar sem izprala kamenčke in malo ta moja jetra pocrtala s tem OGAAAAAAAAAAAAAAAAAAABNIM ogretim olivnim oljem in limono, se mi resno zdi, da nekako gre jeza lažje ven iz mene. Torej, da sploh si priznam, da sem jezna in ne konstruktivno kritična …..
Dejansko razmišljam o ponovotvi. Marec je optimalni mesec (jetra imajo ovulacijo ), ampak da se tudi druge mesce spomladi in poletja na polno luno.
snowcat
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.