Reply To: OGLEDALA razmerij

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast OGLEDALA razmerij Reply To: OGLEDALA razmerij

glas
Participant

tadej pretner wrote: V trenutku so se umirili in izrekli nekaj spravljivih besed. Od takrat naprej sem imel pred njimi mir za vse večne čase. Še več. Nekoliko pozneje se je v neki družbi spet nekdo obregnil vame, poleg pa je bil en tip iz skupine, kateri sem se uprl. In ta tip se je obrnil k tistemu, ki je težil in mu rekel: “Mir mu daj; tega fanta imam jaz rad.” Brez zajebancije … 

Fora je da dokler ne odigraš svojega nastopa na ego ravni te ne spoštujejo.. Delno tudi zato, ker če se skozi nahajaš na ravneh, ki so njim nepoznane ali morda nedostopne te ne poznajo in te vbistvu (na nezavedni ravni) želijo le ”spoznati”, spoznati pa so te potemtakem sposobni le skozi konflikt, saj je to edini način, da se energije tako različnih tipov pomešajo; oziroma če si vibracijsko skozi mnogo višje od njih, edini način da ti znižajo tvojo vibracijo, tako da te povlečejo v konflikt, tam pa te nato poskušajo ”premeriti, koliko si vreden”..

že od nekdaj je poznano ko se dva tipa dobro sfajtata, nato kasneje gresta skupaj pit, ali celo postaneta dobra prijatelja.. delno ker sta si pomerila moči, (se med ”procesom” dodobra spoznala) in tudi doživela kot neko obliko ”dohovno intimne” izkušnje med dvema na ego ravni..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”