Reply To: Zdravilska zakonodaja
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Zdravilska zakonodaja › Reply To: Zdravilska zakonodaja
Zmotila me je izjava PRIM. PROF. DR. Zmaga Turka iz Združenja za integrativno medicino, ki je dejal: “… da bi čimprej dobili kompetence, da bi organizirali zdravilsko zbornico, da bi preko tega začeli analizirati posamezne metode, ki so uporabne, neškodljive IN POSKUŠALE PRENESTI V ŠOLSKO MEDICINO.”
Torej je bilo predvidevanje pravilno: verjetno je ideja:
1. priznati samo metode, ki so zanimive za ZDRAVNIKE
2. doseči, da bi se s temi priznanimi metodami LAHKO ukvarjali SAMO ZDRAVNIKI.
Očitno pa ni samo mene zmotila ta izjava, saj so recimo v mailu Združenja bioresonančnih terapevtov zapisali: “
Najverjetneje ste opazili nekaj prispevkov v medijih na temo problematike zdravilstva- izbris večine zdravilskih metod iz zdravilstva
Zadnjega si lahko pogledate v včerajšnjem tedniku, kjer boste prepoznali precej zanimivosti,
ki nas čakajo v bližnji prihodnosti.”
Kaže torej, da se bomo kmalu morali ponovno boriti znotraj lastnih vrst, da nam ne bodo UKRADLI področja, s katerim se ukvarjamo. Lovke interesov kapitala segajo zelo daleč in se razpletajo na vsako področje delovanja… Upokojeni, brezposelni in tisti zdravniki, ki vidijo priložnost za zaslužek… Mi ne diši tole…
ROBERT ZUPANČIČ
Normal
0
21
false
false
false
SL
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable