Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › kako stopiti ''bližje k sebi'' › Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''
strelka wrote:
s tem glasom moškim sem se tudi že srečala ..ko sem enkrat na kavču zaspala in me je enostavno zmanjkal …potovala sem po enmu tunelu roza modro oranžne barve …kar šla sem ..nad mano so se taki kot duhi z obrazom sklanjali in me gledali ..ko da sem en tujc tam pa da tja ne pašem …mene je pa kar vleko ..ko pridem do konca ..vidim eno tako močno svetlobo lepo …ko sem hotla čez ..me je prav tako isti glas poklical po imenu ….(sem bila pa sama nobenega ni bilo v stanovanju razen mene )me je čist zdramilo vse skupaj ..in sem ful hitro ..prej sem imela občutek, da gre vse zelo počasišla nazaj .,,rikverc ….in sem se zbudila …in nekaj časa sploh nisem čutila nog …ne rok …srce mi je tolklo kot slonu počasi …nakar me je začelo zebsti in potem počasi sem prišla k sebi …( to se mi je zgodilo pred to zgoraj opisano dogodivščino, kakšne dve leti prej)Jaz bom rekla tako, da je to bil moj angelček … oz nekdo ki sva zelo povezana .ali sva bila v tistem času..pač njegova naloga …,
Glede na opis je verjetno, da je šlo za srečanje z duhovnim vodnikom, imela pa si “obsmrtno izkušnjo”, ki se je spontano sprožila kdo ve zakaj. Nekateri temu pravijo tudi astralno potovanje, pa naj bo to, če je tako. Tudi sam sem že doživel nekaj PODOBNEGA, vendar se ne spomnim več podrobnosti. Torej ta občutek, da se nekako “vrneš” vase in potem razbijanje srca in občutek vnovičnega “prilagajanja” telesu. Sicer so “prave” obsmrtne izkušnje povezane s klinično smrtjo, torej s stanjem, ko preneha biti srce in je motena distribucija kisika v možganih, vendar pa se očitno tudi takole “spontano” dogajajo te stvari.
ROBERT ZUPANČIČ