Reply To: AURA

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast AURA Reply To: AURA

Anonimnež
Nedejavno

Med čakrami se nahajajo nekakšni diski ki preprečujejo da bi zavest prehitro zdrsnila iz enega nivoja zavesti na drugega. Alkohol, tablete, marihuana, dvigovanje kundalinija…pa te bariere načenjajo, rušijo….in če podzavest ni dobro spucana lahko iz fizičnega stanja zavesti odletiš na astralno zavest in vidiš svašta…in ponavadi ko pridejo taki človečki malo k sebi še zmeraj gledajo kje so, ali se jim je to samo sanjal…Prav zaradi tega je zdravljenje psihotikov z zdravili zelo pod vprašajem. Aja, droge in ostale zadevce škodujejo eteričnemu telesu…in včasih je potrebno veliko časa da se obnovi, če ne celo življenj…Wink

To o gledanju aure pa nisem zaštekal…a to mislite gledanje z odprtimi očmi…??? Ker če zapreš oči in si sposoben videt auro, barve vidiš take kot so, samo usmeriš misel…katero plast hočeš videti in čao…Da me ne bi kdo spet narobe zastopil, jaz trenutno tega nisem sposoben…informacije kako naj bi to potekal sem pa vseeno dobil…pa sem večino itak že pozabil…nema veze, važn da podzavest ve. Tongue
Lepo je če deliš