BLINKANJE

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast BLINKANJE

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Avtor
    Prispevki
    Sabina
    Participant

Pozdrav vsem,

zanima me, če ima kdo od forumašev izkušnje z blinkanjem, kako se ga je naučil, kako deluje, za kaj ga ‘uporablja’….
    Any tip is welcome Smile
    Hvala že vnaprej!
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Sabina wrote: Pozdrav vsem,

zanima me, če ima kdo od forumašev izkušnje z blinkanjem, kako se ga je naučil, kako deluje, za kaj ga ‘uporablja’….
    Any tip is welcome Smile
    Hvala že vnaprej!

Jaz osebno sem se jo na pol naučil, in drugače nikoli kasneje uporabljal..

Blinkanje pa se uporablja kot /da ali ne/ metoda, za preverjanje vseh prejetih informacij ali recimo kot metoda za iskanje informacij v info polju,..
    Blinkanje je pokazatelj pretočnosti v organizmu, tako da če izgovoriš neko izjavo ki ni v skladu z resnico, se pretočnost ustavi, ko je izjava resnična je pretočnost v organizmu nemotena (blinkanje),..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Sabina
    Participant

Baje, da je blinkanje bolj zanesljiva metoda, ker nanjo ne vplivajo čusta kot pri nihalu. Je to res?

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Sabina wrote: Baje, da je blinkanje bolj zanesljiva metoda, ker nanjo ne vplivajo čusta kot pri nihalu. Je to res?

Hmm, mogoče bi znalo biti tako kot si rekla..
    Čeglih so pri obeh metodah zmožnosti napak velike.. Ne gre tukaj samo za čustva.. Gre tudi za pravilno postaviti trditev, ki se preverja, gre tudi za to da moraš malo vedeti v katero smer pelješ trditve, da sploh imaš možnost priti do željenega rezultata.. In seveda pri blinkanju gre za VAJO! To je pri ljudeh senzor, ki je neuporabljan, je treba ga kar fajn prebujati, da ti nato služi kot merodajen merilec pretoka!
    Samo ko ti enkrat laufa pa je fino,..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Sabina
    Participant

Kje bi se lahko kar najbolje naučila blinkanja? Na enem forumu sem brala, da je najboljše, da se gre na delavnice, ker iz knjig ni tako učinkovito… Obstajajo takšne delavnice? (najbrž v sklopu še drugih stvari).

Ja se strinjam, da blinkanje mora biti v veliko pomoč, če ga pravilno uporabljaš. Zato i se ga res rada naučila Smile
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Sabina wrote: Kje bi se lahko kar najbolje naučila blinkanja? Na enem forumu sem brala, da je najboljše, da se gre na delavnice, ker iz knjig ni tako učinkovito… Obstajajo takšne delavnice? (najbrž v sklopu še drugih stvari).

Ja se strinjam, da blinkanje mora biti v veliko pomoč, če ga pravilno uporabljaš. Zato i se ga res rada naučila Smile

Zaradi blinkanja ti pa res ni treba na delavnico, saj je zadeva razmeroma preprosta.

-Najprej se navadi na “delovanje” očesnih senzorjev. Osredotoči se na oči in se pomikaj po prostoru. Ko boš prišla na energijsko intenzivnejša mesta, boš opazila, da ti očesi “trepetajo”.

-Za drugo osnovno vajo rabiš pomočnika. Na mizo naj postavi recimo pet narobe obrnjenih praznih jogurtovih kozarcev, pod enega pa naj skrije kovanec. Osredotoči se na oči in pomikaj dlan nad kozarci. Če ti bodo oči začele blinkati nad kozarcem, pod katerim je skrit kovanec, si na konju in za druge stvari bodo potrebne le še finese.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.