Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

fosgen
Član

jou ta moja grda navada, d odpisem sele cez 100 let, prav malo jezen nase:I…no tadej d se ti najprej zahvalim za odgovor. ful hvala res, ta forum je zlata vreden ti povem.(pomezik). torej pravis d bi EFT bil na nek nacin komplementaren procesu. ql me veseli, da sva prisla do istih ugotovitev. eno stvar bi rad mogoce razcistil. pri procesu se govori o integraciji custev, medtem ko gre pri EFT-ju nekako za opuščanje čustev. je tuki sploh kaksne razlike. potemtakem bi ob kombinaciji EFT-ja z procesom custva opuscal in ne integriral. je koncni efekt v tem primeru kaj drugacnejsi? moje mnenje je da gre v bistvu za isto stvar, le terminologija je razlicna. kaj pravis na to?

se neki me zanima. mama ima ze dolgoletne depresije in anksioznost. v zadnjem casu pa se to samo se stopnjuje in je vse hujse. me ze posteno skrbi za njeno zdravje. poskusal sem ji priblizati proces, v upanju d bi si na ta nacin lahko pomagala, ampak je bil ves moj trud zaman. je ze v letih in nekako ni vec tako doumljiva, da bi lahko sama dala to skozi. razmisljal sem o kaksni alternativni tehniki katera bi bila bolj pisana na kozo takim, ki nimajo zadostne discipline in volje, da bi sami kaj koristnega naredli. v mislih imam kaksnega terapevta, ki bi jo nekako vodil in usmerjal. recimo kasen theta healing, bi bil primeren za spucat stvari?…al pa kaj podobnega nevem.hvala.

Lepo je če deliš