Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

glas
Participant

Ceres wrote:
Glas, tvoje teorije zarote postajajo prav fantomske.
Sploh pa: jaz naj bi kuhala zamero do tebe, a ti prvi moj post po dolgem času… kaj narediš z njim? Prestaviš!

Jooj Ceres če bi me vsaj malo bolj poznala, bi vedel, da ničesar tukaj ne jemljem preveč zares in je za mene vse to bolj kot ne igra.. pa saj mislim, da bi vse v življenju moralo biti..
In tudi, ko so na tapeti, kao neke resne debate, se bolj kot ne notranje nasmiham..
Včasih mi tudi naglas uide.. Ker ste res zelo zabavni vsi skupaj..
Pa to ne pomeni zdaj, da manipuliram, lažem ali kako drugače namerno provociram, sem le iskren in sproščen in to je to..
Tako da oprosti tebi, ali komurkoli drugemu, ko ga čez svojo brezbrižnost posledično prizadanem, užalim ali karkoli drugega..! Pa to ne pomeni, da tega ne bom več počel, dokler bom del tega čebljanja tukaj na forumu, bom najverjetneje, to še naprej povzročal.. no mogoče se kaj poboljšam, ampak kaj dosti ni za pričakovat, da se bom..
Ker že po pravilu, če deluješ brezbrige, slej ko prej povzročis pretres nekomu, ki ima brigo, oziroma neko življensko temo jemlje preresno.. tako da jaz se ziher ne bom smrtno zresnil, ker mi je to morbidno..
predvsem ne v resnih temah..

Drugače pa itak veš, da ti nisem prestavil tvojega posta, ker prestavil sem ene 10 postov, povedal zakaj sem jih, dal tisti temi tam novo šanso, da mogoče ujame vibro.. in posledično tudi je uljela vibro.. prestaviti bi pa moral še vsaj prejšnjih 15 postov (z izjemo Tadejevega, kjer Tadej lepo poda merilo visoke vibracije komuniciranja..)

V prejšnejm postu tebi tukaj gori sem te pa namensko piknil v ego, ker sem dobil občutek, da si tako fajn borbeno nastrojena, ker potem skoraj ne morem, da nebi..

No boljše, da pozabiš name, pa se ne ukvarjaš z mano, napiši raje kaj v kako temo, ki ti je pač pisana na kožo..
Astrologija te pogreša, sočim zdaj bolj sam, v temi politike pa so itak samo še zarote..
Na pomoč!

Pa včasih si znala tako fajn poklepetati v temah, ki sploh niso primerne za klepetanje, tega se zdaj noben več ne upa iti ko te ni..
tako da si pogrešana..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”