Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
strelka wrote: HJM ja pa še to , da se končno razjasni , ker očitno sem potem saj zdi se mi, izpadla, ko da se izmišljujem in lažem in ne vem kaj .
Da sva se z Glasom prišla navzkirž ni prvič ,…
…
Tako da Ceres tukaj na tem prostoru ..si mi napisala post OS, zakaj točno se sedaj res ne spomnim več,( osebna sporočila takoj pobrišem), in sicer za tem, ko je sem nekaj zabrusila Glasu , si mi pač ploskala tako se dela nekaj podobnega. Sicer sploh ni pomembno. Samo da se razjasni , da ne lažem , da ne motim in palamudim , kot je potem to izpadlo.
Strelka ne skrbi, to ni bilo osebno, saj namreč nisi ti edina, ki dobivajo od Ceres vzpodbude po OS, da je treba Glasa nekak čimbolj zmlet (ja ja daj ga, tako ga zrihtaj..)
Verjetno še najmanj OS od kogarkoli dobim jaz, ker sem ”pregrozen”, da bi mi še ja kdo potem pisal..
Vglavnem če povem nekaj okrog tega kar lahko pomaga vsakemu, ki misli, da ima neke nasprotnike nekje okrog..;
ko razširiš svoje polje, to polje povzroči v tvoji okolici nasprotovanje in strinjanje, ponavadi od ljudi.. In dejansko za tvoje uravnoteženo stanje je zelo koristno, da ti pol ljudi nasprotuje pol pa se s tabo strinja.. Takrat najbolje uravnoteženo funkcioniraš v svetu.. Dejansko ni fajn če imaš le široko množico, ki ti soglasno vzklika SLAVA TI, takrat se ne moreš objektivno razvijat naprej, ampak ponavadi zabredeš globoko v neko slepo ulico in pot nazaj ni fina,..
Ceres wrote: Z nikomer nimam težavo komunicirati, tudi s tabo ne.
…
Ne glede na vse skupaj nimam proti tebi nič, tako kot proti nikomur tu gor (pa tudi kje drugje) ne.
Verjetno si mene tukaj pozabila..
Vbistvu je smešno, da kuhaš zamero do mene (ne vem točno zakaj sploh..) že ne vem koliko dolgo že.. leta?
Ne vem kaj in kje sem sploh rekel, da si tako zamerila.. (ti imaš verjetno celo zgodovino spravljeno vsega kaj sem ti kje rekel.. )
In ne, odšla vsekakor nisi, saj si na forumu čisto isto kot tudi vsi mi sodelujoči, vsekakor tudi zelo aktivno sodeluješ, le da ne pišeš več NA forum, pišeš le še v ”ozadju” foruma.. da ni javno vidno tvoje delovanje in da nato obstaja kako iluzija, da si odšla ”zaradi mene”.. Vbistvu če imaš tako ego rano, ki sem ti jo kao jaz povzročil, ti zaradi tvojega dušnega miru svetujem, da jo probaš razrešit z mano..
Dejansko ne vem kaj je bolj boleče kot to, da le prebiraš forum, kjer tudi jaz veliko pišem, z vso to zamero do mene.. mislim iz moje perspektive je to najhujša oblika samomučenja.. no ja razen če ti paše to, pol pač kar..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”