problemčki..
- This topic has 9 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 10 years, 2 months nazaj by .
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Tehnična podpora › Tehnična podpora › Aktualna obvestila glede foruma › problemčki..
Glas,
na mojem računalniku mi šopajo reklame na vsakem kliku. Tudi se pojavljajo med textom postov. Posti so premeknjeni na levo v steber pisatelja in glavno polje posta je prazno. Vsak klik mi ponuja ne samo 1 ampak tudi do 3 piškotke (če prav razumem pojav piškotkov).
V službi na računalniku pa tega ni. Mogoče kakšna ideja kaj bi lahko bilo, da se tega znebim ?? Je zelo moteče.
hvala
snowcat
snowcat :) wrote: Glas,
na mojem računalniku mi šopajo reklame na vsakem kliku. Tudi se pojavljajo med textom postov. Posti so premeknjeni na levo v steber pisatelja in glavno polje posta je prazno. Vsak klik mi ponuja ne samo 1 ampak tudi do 3 piškotke (če prav razumem pojav piškotkov).
V službi na računalniku pa tega ni. Mogoče kakšna ideja kaj bi lahko bilo, da se tega znebim ?? Je zelo moteče.
hvala
snowcat
Zanimivo!
Čisto vse to isto se pojavlja tudi meni, + da se mi še vsaka stran nalaga po 2x, in če prehitro kliknem naprej, mi odpre nekaj čist druga, ker se mi stran samodejno premakne med tem ko kliknem in registrira da sem kliknil nekaj čist druga, kot dejansko sem..
Vbistvu sem mislil, da je to samo moj problem, ker sem pred kakim mescem nekaj pobasal ko sem filme dol vlekel..
Samo pa opažam, da so ti fenomeni, ki jih tudi ti opisuješ vezani izključno na forum, drugi linki mi ne počnejo tega..
tako da bi bilo fajn, če bi oskrbnik foruma prebral to in on podal svoje mnenje kaj dejansko bi lahko to povzročalo..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
janko wrote:
sem kliknil hvala za tole objavo, pa ne prime…
oz. je javilo, da sem se za to objavo že zahvalil…
sam pol mi ni jasno, zakaj ni bila zabeležena.
kot, da lahko nekdo zahvalo tudi skensla… pes mu … … …
osveži stran pa bo ziher vidna..
sploh če ti napiše, da si se že zahvalilo, to pomeni, da je ziher zabeležena!
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
1- za prvo težavo , je treba brskalnik obnovit na prvotne nastavitev …