nocka wrote: Tadej,
zanima me, kako bi priporočil zdravljenje ledvičnih kamnov s kristali? kater kamen? Polaganje, pitje eliksirja, energijska palica? Kaj je značilno za ledvične kamne, kater presežek elementa?
Oseba, ki ima ledvični kamen, sicer samo en, je pripravljena, da bi poizkusila zdravljenje na alternativi način. ker ji ta kamen sicer ne predstavlja večje ovire, ker ni na nobenem sečevodu in oseba nima bolečin.
In mi to predstavlja en izziv, zato bi te lepo prosila za kakršen koli nasvet na kakšen način se tega lotit.
Hvala
Kar se tiče simptomatične pomoči s kamni, pri ledvičnih kamnih uporabljamo eliksir iz nefrita in jadeita, bolečine pa lajša tudi eliksir iz akvamarina, amazonita in serpentina.
“Tehnično” vzroki za ledvične kamne večinoma niso znani. Ti pa seved veš, da so povezani z notranjimi napetostmi – vzorec teh napetosti je lahko tudi podedovan nagnjenost k ledvičnim kamnom). V teh primerih je treba iz prehrane črtati tudi zadevice, kot so čokolada, grozdje, špinača in jagode.
Jaz bi se tega seveda lotil s praznino. Itak pa lahko o ozdravitvi govorimo šele takrat, ko spremeniš odnos do sveta. erjetno bo kdo rekel, da se ponavljam, a če ima ta oseba s tem težave, naj se loti procesa, ki ga objavljam v temi praznina. Kot sem že v tej temi omenil, sam po izvedbi celega desettedenskega procesa nisem več alergičen na pik čebele. Še pred nekaj meseci bi namreč pik čebele v glavo pri meni pomenil, da mi bo tintara tako otekla, da mi bo zaprlo oči – ko pa me je pred 14 dnevi v lice pičila čebela, je bilo po dveh urah treba orenk pogledati, da si lahko opazil asimetrijo moje face.