Samozdravljenje
- This topic has 3 odgovori, 3 glasovi, and was last updated 14 years, 7 months nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Samozdravljenje
Misha, v forumu šola za bioterapevte si objavila temo samozdravljenje. Hotel sem jo prenesti v tale forum, pa sem jo pomotoma zbrisal.
Torej misha:
Zatipala sem si eno bulico v prsih, bila pri zdravniku, kao nič
nevarnega da naj ne bi bilo, mam pa pregled šele čez dva meseca. Mene
bo do takrat pobralo od skrbi, da je stvar rakasta ali ne, zato bi si v
tem času rada pomagala sama.
Ali bi bil tako prijazen in mi svetoval
kakšen način samozdravljenja bi bil najboljši zame? Oziroma kaj mi
predlagaš?
Hvala stokrat!
Misha
Poskusi z izvedbo procesa v temi praznina.
Če boš po nekaj dneh menila, da te je enako strah, me pokliči, da se eventuelno dobiva in narediva en proces deidentifikacije s strahom.
Misha pozdravljena!
Ker je v tvojem postu bolj malo podatkov me zanima pri katerem zdravniku si opravila prvi pregled(in kakšen naj bi bil ta pregled,da je “ugotovljeno”,da ni nič nevarnega) in kako to,da imaš naslednjega(kakšen naj bi bil pa ta???) šele čez dva meseca?
…res nič ne razumem
poz maja
Moogoče se nisem dobro izrazila, ker sem na hitrco vse natipkala…
V glavnem imela sem splošen pregled, ker imam veliko težav z ponavljajočim se vnetim grlom in sem tko pred par dnevi zatipala bulico v prsih in se full prestrašila. Pokazala sem jo mojemu zdravniku, ki je po otipu povedal da naj ne bi bilo nič strašnega (bulica se premika), dojka ni vdrta,…pa še menstruacijo imam…Tako da je mogoče res vse povezano s tem, pa sem malo zapaničarila.
Pregled čez dva meseca pa imam ginekološki.
Tko da bom počakala še par dni in če se mi ne bo popravilo, bom kar stopila do ginekologa.
misha wrote: Moogoče se nisem dobro izrazila, ker sem na hitrco vse natipkala…
V glavnem imela sem splošen pregled
se mi je zdelo,da je bilo tako…
na gin. pregled pa le kmalu pojdi saj ti dva meseca strahu ne bo služilo pa če je kaj ali ni
potem pa veselo na delo malo dušco spucat,da se še ostale stvari porihtajo
lep pozdrav maja