Reply To: Drunvalo Melchizedek
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Drunvalo Melchizedek › Reply To: Drunvalo Melchizedek
Glede nato, da pa res vsi duhovni učitelji pridejo v SLO, sem pomislil danes, kako to, da Drunvalo ni prišel, a sem nato čez kako uro izvedel, da je Drunvalo bil v SLO že pred 10leti
Glede delavnice nima smisla debatirati v tri dni, zakaj ja, zakaj ne, ker itak pride tja vsak ki mu je tam tudi mesto.. Če ima kdo pomisleke, bo želja po izkušnji mu odtehatala te pomisleke, če bodo pa pomisleki odtehtali željo je tudi tako prav, za to osebo.. Za kogarkoli to je, bo to tako začutil in tudi šel..
snowcat :) wrote: Pogledala sem stran Vprašanja – odgovori in se ponavlja vprašanje ,,kaj delam narobe ali delam kaj drugače ali zakaj ….kadar sem v prostoru mojega srca je temno,, Torej grejo skozi videja, knjige in imajo temo v srcu. Ali so narobe brali ?? Ali so narobe razumeli ?? Ali …..?? Ali je to samo tehnika, ki ni drugačna od tistih že na trgu ?? New age varianta – srce in ljubezenj ne glede na to, da si zabasan do vratu s blokadami…..tako, da tvoje srce sprejema on oddaja toliko energije kot zamašena cev v tuš kabini ??
Kolikor me morda mika, da grem odgovarjat na vse pomisleke, tolikor me odbija, ker ne vem kaj bi s tem komurkoli lahko koristil?!
Gre itak za izkušnjo, vso to brnenje uma nima ničesar z izkušnjo samo, ..
Danes recimo sem bil povabljen na to delavnico prebujanje razsvetljenega srca, da sodelujem v drugem dnevu ko so zdravljenja.. In če bi me kdo vprašal, kaj morem vedeti, daj opiši mi kako, kaj, napotki… Bi iskreno mu lahko samo rekel, če te res zanima ta izkušnja, naredi ta korak, prenehaj razmišljat in ko boš tam izklopi vrtenje uma in poskusi narediti zadevo, tako kot bo tam vodena.. In ko bo konec ti meni povej kako je bilo in kako si doživel..
Pač gre za to, da če se znaš kotalkat, ti dejansko lahko pomaga to znanje, če želiš rolat, nato tudi drsat, morda celo smučat, deskat itd..
Če pa me vprašaš, kako si lahko pomagam z vsemi temi znanji zgoraj da se naučim prepevat, bi lahko svetoval, da vprašanje nima smisla, ker so paralele nezdružljive,.. ali se prepustiš in začnes ustvarjati zvok, ga odpiraš, se mu prepuščaš in ga postopno razvijaš,.. je to edina pot..
se odpraviš na to pot kot popolni začetnik, ne pa kot izkušenec iz ene druge panoge..
Um ne more nikakor razumeti kako se naučiti čutiti, ker to ni v domeni uma, (in ta vprašanja zgoraj so le upor uma, ki ne želi te izkušnje) um z pomisleki in z neskončnimi dvomi in preizkovanji; počasi in vstrajno v osebi ustvarja prepričanje, da nima smisla sploh začeti kaj tako nedoumljivega..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”