Reply To: Denar~energija~duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Denar~energija~duhovnost Reply To: Denar~energija~duhovnost

strelka
Participant
Veš kaj Snowcat , opažam da ne razumeš kaj jaz pišem , lahko da jaz ne razumljivo napišem , lahko da ti ne razumeš besed ..al pa mojega načina izražanja.
Niti ni sedaj to pomembno.
Samo še enkrat ti bom tole napisala…sama ne oporekam temu kar si napisala (tvoja psihološka razlaga kako se človk odloča, fobije itd ) in ne trdim da temu ni tako ..
Ampak sama sem v postu napisala ( ti si moj post replicirala)…da to ni napisano pravilo (delaj zastonj) , da človek-študent učenec tega ni vedel ..ampak so mu to vedenje , kot delaj zastonj , bodi srečen, da ti sploh omogočamo zaposlitev prav lisičje utrli v podzavest.
In to naj bi bilo sedaj kar samoumevno …
Jaz se s tem, s tem načinom ne strinjam , ker kot praviš vsi smo enakopravni in čemu bi nekoga izkoriščali ?
To sem ti tudi napisala.
Glede žaljenja ( omenjaš mene)je pa tako, kot se spomnim tebe nisem nikoli žalila.
Ti pa uporabljaš različne finte od prikrite agresije ..do potem ne vem kakšnega materinskega nagona..
itd itd …prijaznega in ne vem kaj ..zdaj če ti grem na jetra in me ne maraš( in bi najraje vidla da izpuhtim s tega foruma) mi pač povej v faco…
Ne igrat prikritih igric.
Saj pravim jaz tvojega mnenja ne ogrožam,ga tudi sprejmem kot mnenje. Kot se spomnim te nisem žalila, samo, če pa izzivaš imam pa jaz tud pravico, da ti to izzivanje vrnem nazaj ..seveda na lastno dogovornost in s tem tvegam da ne dobim nazaj ne samo izzivanje ampak kar cel rafal ..Big smile.
Tako, da so saj za mene zdele tole čist nepotrebne užaljene scene iz tvoje strani.
( Tvoj Zadnji odstavek)
Glas je razumel kaj pišem, kaj želim sporočiti in je tudi lepo povedal.
Tole:
Kar govori Strelka je to, da nekateri delodajalci tudi izkoriščajo veliko delovne sile na trgu in poskušajo izsiliti, da pripravniki delajo zastonj in velikokat jim verjetno to tudi uspe! No so verjetno tudi razlike v poklicih, ampak pustimo zdaj to, dogaja se predvsem nekaj druga..
Delno gre tukaj za okoliščine, ki dejansko tvorijo in podpirajo situacijo, kjer so ljudje na udaru, neplačevanje, nezmožnost preživeti ljudi itd itd..
A obstaja ta višji duhovni namen tukaj in sedaj, saj gre za intenzivni proces prečiščevanje vzorca žrtve na nacionalni (tudi svetovni) ravni! Veliko ljudi se bo čez to situacijo naučilo ceniti same sebe in bo poslalo take delodajalce tja kamor sodijo in si nato skreiralo primernejšo delovno (in življensko) izkušnjo, kot je to suženjstvo, ki jim je morda bila prvotno ponujeno..

strelka2014-03-28 11:36:38

Lepo je če deliš