Reply To: Denar~energija~duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Denar~energija~duhovnost Reply To: Denar~energija~duhovnost

glas
Participant

snowcat :) wrote:
Glas,…….delaš hrup……. ……po moje bi tebi morali vrniti plačilo za delavnice…… …..

Ojjj snežna, jaz sicer ne vem TOČNO s čem sem te tako užalil, da me sedaj loviš s taki poceni foricami..
Saj če se za foro pogovorima o tem kdo dela hrup, je menda očitno, jaz na foromu ne pišem glih vsepovsod in vsem kričim v uho svoje mnenje.. mislim pa tudi če bi, saj to te ne bi smelo motiti, če sama skoz to počneš .. Drugače redko najdem nekaj kje sploh začutim, da bi sploh vložil kak delček svoje energije.. a vidim, da ti to očitno niti malo ni všeč, verjetno si bolj tip osebe, v mojem peskovniku sem samo jaz lahko najglasnejša.. no sorry, nisem vedel da bom izpadel za tebe tako glasen,.. Vrjetno kateri drugi ki me berejo že malo dalj časa od tebe, me poznajo še iz časov, ko pa sem mogoče znal biti dejansko bolj glasen (v tem tihem internetnem prenosu misli in idej.. khhh ) No saj lahko poskusim biti bolj tiho, če te to tako moti, samo kaj a lahko še pol kaj pišem sploh.. pa v katero temo lahko potem pišem? no pa saj daj mi navodila

No če se ne ukvarjam več z balastom.. ali diverzije – vlečenja pozornosti vstran od dejanskega žarišča problema.. Mislim da sem pač jaz govoril o stvareh, kjer imaš ti popolnoma drugačna prepričanja, od tega kar jaz govorim (pa tudi nekateri drugi..) in ta prepričanja se dejansko tičejo te teme denarja~energije~duhovnosti..
Kaj točno to je priporočam, da greš sama not, saj sem skoraj vse že povedal v prejšnjih dveh dooolgih postih.. tako da se ne želim ponavljat.. Sem pa odpt za podvprašanja..
Tako veliko je za prebrati tam, če le provociraš, ti bom težko kaj drugega še povedal.. Bolj se nagibam k temu, da nekdo direktno pove kaj ga moti, ali ga pač zanima.. tako lažje komuniciram.. ker drugače se mi zdi kod da sem v vlogi veterinarja, ko je neko bitje pred mano, tiho z svojim problemom, problem mi sicer tišči v obraz, sam pa ne zna spregovoriti o njemu..

Če pa tebe dejansko moti le moj obstoj tukaj,.. hmmmm ne vem kaj naj pol pa se pač sama sebe vprašaj kaj dejansko je tvoj problem! Saj ta problem ni moj, niti najin, saj nimam sam nobenega problema ne s sabo, nit is tabo..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”