Reply To: Denar~energija~duhovnost
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Denar~energija~duhovnost › Reply To: Denar~energija~duhovnost
27. 3. 2014 ob 13:19
strelka
Participant
Jp ..to je tako lepo brati.
Prav teorija …
Očitno me ne razumeš al pa ne želiš razumeti kar sem napisala, da si replicirala mene in napisala svoj post .Ocenjujem, da je to letelo na moj post .?
Če pa na splošno pišeš..bom vseeno še tole dodala.
Sem pač mnenja in za tem stojim,če nekdo nekaj dela zasluži tudi plačilo.
To sem govorila ..
da se vceplja v glavo program , da bodi srečen da sploh lahko delaš , bodi srečen da ti je sploh omogočeno da lahko narediš pripravniško -zastonj …
to je to …
In zame je to izkoriščanje . Izkoriščanje človeka.
Če vemo da marsikaterega poklica , ki te veseli brez pripravniške ne moreš opravljat.
Pa si lahko še tako motiviran ..
(npr. poklic odvetnik , poklic zdravnik , pa najbrž bi se še kaj našlo…)
Jaz pač razmišljam čist praktično , brez programov , ki so jih vcepli razni zdravilci , mediji , guruji, novodobni učitelji …itd …
Se pa nonstop zavedam programov-zavestno, ki mi jih v glavo vceplja družba in sistem ..saj se vsakodnevno z njim srečujem. In te tudi opisujem v tej temi.
Ne vem ..zakaj bi sedaj nekaj poveličevala zdravilce, …če bi bili oh in sploh ..potem ne bi obstajale šole , ki te tega naučijo …
tako kot nekdo naredi stol ..nekdo zna nekoga pozdravit …če pa zna to znanje še posredovat naprej pa še tolko bolj super …
In ga-te nauči ..
Ps ..jaz govorim na splošno …me ne zanima sedaj kaj je kdo, kdo kaj uporablja.
Drugače pa ..znanje je še kako plačljiva zadeva …..
strelka2014-03-27 13:39:35