Reply To: Denar~energija~duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Denar~energija~duhovnost Reply To: Denar~energija~duhovnost

strelka
Participant

Mislim jaz Nobenemu ne bi plačeval da me mesečno hipnotizira in me priklaplja na svojo vizijo življenja, kot to počne Ashamare in te zavestno drži na svoji vibri in želi da prevzemaš njegovo vibro in te tako ne usmerja k samemu Sebi.. Kar povzroča da se ti posledično konstantno ruši tvoje polje, saj je kot tujek, ki ga lahko vzdržuješ le dokler si priklopljen na njeov kanal.. Pa še cena je na stotine dolarjev (Ozzie koliko si dozdaj dal Ashamareju, vse skupaj? Po resnici povej prosim..) Ne vem Recimo zdi se mi pa fajn in etično, da je Lazarev njegove njegove nove videe iz novih seminarjev, dal za kupiti za simbolični znesek in ne več zastonj, tudi če Drunvalo da neke novosti preko spleta za simbolično ceno se mi to zdi cool.. Delno zato, ker ima kdorkoli kjerkoli možnost sedaj priti do tega, tako finančno kot lokacijsko kar včasih ni bilo možno..

Vsak te vklaplja v svoje polje …vsi trije …Big smile
če te ne bi …potem mu ne bi vrjel…Embarrassed
Vsak uči nauke …
vsak jih črpa že iz znanega …kar je bilo znano ..morda pod drugim imenom
mojstri , tale novodobni šaman prav tako …
Kar je prav značilnost new aga …že znano preobleči …
Včasih je kakšna coprnica vedno zahtevala za svojo uslugo nekaj , ni važno ( denar , hrano ..karkoli)
in najbrž od tistega koščka hrane , al karkoli že najbrž ni obogatela …ampak je imelo drug namen …
da si opere roke …
Lahko kdo kaj pove o tem?

strelka2014-03-26 14:28:53

Lepo je če deliš