Reply To: ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,..

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,.. Reply To: ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,..

glas
Participant

Robert Zupančič wrote:
Ko sem napisal stavek, ki si ga citiral, sem imel v mislih ves čas in trud, ki ga mnogi namenijo razreševanju čustvenih težav skozi poglobljen študij različnih ezoteričnih smeri in duhovnih učiteljev, pa jih na koncu, na cilji črti zlahka dohiti nekdo, ki se preprosto usede in “pogovori s svojimi strahovi” ter POČAKA, da minejo oz. izginejo (eden temeljnih zakonov knvantnih pristopov k temu, ko z opazovanjem spreminjaš stvari), ne da bi obvladal reconnection, tesla metamorfozo, pa različne duhovne učitelje kot je Drunvalo itd. To je vse, kar sem hotel izpostaviti. V bistvu me je ženska presenetila v tem delu. Kaže, da se zna dobro “priheftati” na UIP. LOL

ROBERT ZUPANČIČ

Poplava učenj je tu, da sodobnemu človeku pomaga se spomni svojih esencialnih lastnosti ali kvalitet, ki jih je izgubil na svoji poti ”razvoja”..
Vbistvu se lahko spomniš vsega tudi sam, saj gre itak za tvoj lastni spomin ali za lastne dele Sebe..

Vsi pa jih niso niti izgubili (teh lastnosti), jih naravno še vedno posedujejo..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”