Reply To: Sanje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Sanje Reply To: Sanje

Marina
Član

Naj še enkrat povem včasih vidim roke le do komolca , včasih pa le temna oblika nad mano ki ima veliko moč zanimivo da ne morem videt osebe. Avatar stem daviteljem jaz ne morem upravljat , ne smehljat , ne brcat vsega kar se zavedam je to kar zgoraj opisujem.Edini izhod je da z glasom takrat ko davi, sebe spravim iz sanj.Vseeno vam hvala kar pišete , teh izrazov ki jih omenjate ne poznam, torej če bi hotela z njim karkoli narditi bi morala razmišljati, da bi lahko upravljala z njim tukaj je samo zavedanje ni razmišljanja.

Sem brala tist link, tisti ki sprašuje o zadevi je potem zaradi tega imel težave in strahove , za kar pa jih jst nimam ,razen tisti trenutek groze ko se zbudim potem pa to odide .V prašanje sem postavila zato, ker mi tole ni čist jasno zakaj gre, da bi pa imelo kakšen poseben negativni vpliv name pa ne, kljub temu tudi nikoli nisem razmišljala, da bi me bilo strah zaspat.

Ja bi blo fajn, če kaj več poveste ,kako ste te lucidne sanje izkušali .oziroma kakšen dogodek , doživetje pač karkoli iz prakse……………………….itd

Marina2010-04-12 21:08:06

Lepo je če deliš