Reply To: ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,..
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,.. › Reply To: ZDRAVILSTVO, napredek, ''polje'', zavest,..
tadej pretner wrote:
Evo, ženska brez kakršnegakoli poglobljenega znanja kvantnih pristopov samozdravljenja preprosto ZNA rešiti zadevo s strahom! Po kmečki logiki, brez histerične penetracije ezoteričnih spoznanj. To res cenim!
ROBERT ZUPANČIČ
Hm, kakšno pa je reševanje/soočanje s strahovi po metodi “histerične penetracije ezoteričnih spoznanj”?
Tadej, hotel sem napisati, da se očitno da do določenih rezultatov priti tudi brez poglobljenega znanja s tega področja. Po dr. Hammerju npr. je dovolj RAZREŠITI notranji čustveni konflikt, in, ko smo se enkrat pogovarjali o tem tukaj na forumu, smo ugotavljali, da v preteklosti niso obvladali modernih kvantnih pristopov samozdravljenja (to prav v ničemer negativno ne leti nate kot na enega od izvajalcev tovrstne metode, ker jo, mimogrede tudi sam vpletam v svoje delo, torej po tej logiki “pljujem” tudi v svojo skledo) in se predvsem niso poglabljali v neko teorijo na tem področju, pa so kljub temu lahko uspešno razreševali svoje notranje čustvene konflikte, kot je to lepo prikazala tudi citirana gospa.
Ko sem napisal stavek, ki si ga citiral, sem imel v mislih ves čas in trud, ki ga mnogi namenijo razreševanju čustvenih težav skozi poglobljen študij različnih ezoteričnih smeri in duhovnih učiteljev, pa jih na koncu, na cilji črti zlahka dohiti nekdo, ki se preprosto usede in “pogovori s svojimi strahovi” ter POČAKA, da minejo oz. izginejo (eden temeljnih zakonov knvantnih pristopov k temu, ko z opazovanjem spreminjaš stvari), ne da bi obvladal reconnection, tesla metamorfozo, pa različne duhovne učitelje kot je Drunvalo itd. To je vse, kar sem hotel izpostaviti. V bistvu me je ženska presenetila v tem delu. Kaže, da se zna dobro “priheftati” na UIP.
ROBERT ZUPANČIČ