Reply To: Karmična diagnostika
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Karmična diagnostika › Reply To: Karmična diagnostika
snowcat :) wrote: Karmična diagnostika: preko testov (nihalo, mišični, vpogled v biopolje, ….) pač nekaj ,,vidimo,, Potem sledi ozaveščanje…… Prenesi se v ta dogodek, ….povej sam/sama sebi jasno in odločno OSVOBAJAM SE xxxxx in dovoli, da se sproži proces…..
Iz tega, ki sem videla, bila priča, imam samo eno vprašanje: ali je zadostna ,,odločitev,, da doseže tudi celičen spomin in da se sprosti ,,telo bolečine,, ali je sam ukaz/pre_programiranje na mentalnem nivoju (ukaz, namera) zadostno, tudi če ne pride do sproščanja na celičnem nivoju – torej na emotivni ravni (jok, stok, tresenje, smeh, jeza, ….strah, ….pač različne emocije v fizični demonstraciji)
Ali doseže celično nivo itak in dejansko ni nujno, da proces sproščanja gre čes fizično telo v smislu jok/stok/tresenje/bruhanje/krči/….
snowcat
Jaz sem ti svoje stališče povedal že v nedeljo, osebno, tako da me bolj zanima, kaj o tem ti misliš. Je pa dejstvo, da tale pristop ne upošteva niti saboterja, niti zakonitosti “predelave” čustvemih problemov. Če gremo na možgansko raven, lahko poenostavljeno rečemo, da traumatični dogodki na nek način zamrznejo v delu možganov, zamrznitev pa je povzročila čustvena reakcija. Tudi možgani bi morali zadevo sprocesirati. To je najbolj enostavno z bilateralno stimulacijo. Sedaj pa se pojavlja vprašanje, ali gre s tem tudi napetost iz telesa.
Odvisno. Le takrat, ko gre za povsem izoliran problem. V glavnem pa so problemi povezani in se prekrivajo, ker pač delujemo v določenih arhetipih. Tako da tudi če ti kdaj rata kaj sprocesirati, se bo problem vrnil, če je del takšnega “meta programa”