Reply To: Astralna bitja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astralna bitja Reply To: Astralna bitja

Anonimnež
Nedejavno

Da se razumemo…med sanjami je pogosto aktivirano astralno telo…večjo ko imaš zavest bolj se zavedaš sanj…Drugače povedano večja zavest vpliva na nadzor astralnega elementala iz katerega je naše fizično telo sestavljeno…v detajle se pa zaenkrat ne bom spuščal. Pozornost je pomembna, ampak pozornost na kaj…prečiščena podzavest pa igra bistveno vlogo pri nadzorovanju astralnega telesa….Kajti bolj ko spucamo podzavest, bolj prihajamo v stik z svojimi subtilnimi telesi, se jih zavedamo….

Meditacij pač ne bi metal sem, ker če imaš negativne programčke s katerimi privabljaš ta bitja v sebi ti ne bo nič kaj dost pomagal….Merkava pa deluje samo do tistega nivoja do katerega si sposoben pridet pa čeprav podzavestno.

Da pa greš višje pa ni nujno da si tudi ti močnejši, čeprav praviloma naj bi bilo tako…slaba bitja pa obstajajo samo do višjega mentala…Jaz pač uporabljam izraz “višje”, če pa je tebi ljubše izraz “globje” ga pa pač uporablji.

Pa še zmeraj nisem dobil odgovora— Kako ravnati če se slabi duhci preoblečejo….Odgovoril ti bom pa tako- odvisno od tvojih psihičkih moči…lahko se preoblečeš oz. zakamufliraš da prekriješ svoje barve, narediš nevidnega, tudi nag si lahko…lahko pa enostavno uporabiš mentalno ali kakšno višje telo, če si tega sposoben…

Glede vprašanja sem mislil kako ločiš pozitivce od negativcev če jih kao opazuješ in imajo vsi približno iste barve…recimo vsi se kažejo kao bele oz zlate barve…čeprav izurjen človeček bi opazil da so negativci malo bolj slabše svetlosti…Kako ločiš ali so kao tvoji vodniki pozitivci/negativci, če jih kao slišiš iz leve ali desne…Marsikaterega človečka pri teh stvareh pač ta bitja včasih pretentajo….Mislijo kako visoko so prišli, v resnici so pa obtičal na astralni podravni…Te stvari se pa lahko zgodijo v budnem stanju ali med spanjem. Tongue
Lepo je če deliš