Sanje
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Sanje
- This topic has 27 odgovorov, 9 glasov, and was last updated 9 years, 9 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
12. 4. 2010 ob 14:20 #2318MarinaČlan
Imam vprašanje za katerga nevem kako si ga razložit. Ne zgodi se pogosto vndar traja iz otroštva namreč v sanjah me dobesedno nekdo davi. To zgleda tako ,da ko mi drži roke za vrat dobesedno hlipam oziroma spuščam glas slišim ga v sanjah vndar se ne morem prebudit , toda na koncu dobim toliko moči da se zbudim, ko se zbudim vem da me je slišal tudi partner., so mi pa povedali da se je to dogajalo tud mami. Kdo bi to počel a zna kdo to razložit.
12. 4. 2010 ob 14:32 #2320AnonimnežNedejavno12. 4. 2010 ob 14:46 #2321zlati rezČlanDraga Marina,
jaz sem se skozi svoje sanje naučila oziroma sem jih vzela posebno v zadnjih treh letih, kot razlago za moje dejansko stanje, sem bolj praktične narave……ko so se mi ponavljale sanje, da sama sebe brcam in pri tem celo uživam, sem si rekla, da pač zgleda, da resnično delam isto s seboj, sam, da se tega ne zavedam, kajti to je bil tudi moj občutek in kasneje se je izkazal za pravilnega…….tako, da se mi osebno zdi, da si sanje najbolj zna razložiti sanjalec osebno……je pa res, da sem v parih knjigah, ki razlagajo sanje prebrala ( sem pač mal raziskovala ), da, ko človek sanja, da ga nekdo preganja, pač izvaja nasilje nad njim, da je največkrat povezano s človekom samim, in, da na nekem področju človek pač izvaja nasilje nad sami seboj……po domače povedano manipulira v dogodkih sam s seboj zaradi strahu,ki se ga niti ne zaveda, v podzavesti se mu pa to pokaže npr. v sanjah, kako ga nekdo preganja in izvaja nasilje nad njim ali pa tudi kako sam nad sabo izvaja nasilje…….ampak, to je samo moja razlaga iz mojih izkušenj……12. 4. 2010 ob 15:28 #2325MarinaČlanVem da so sanje povezane tudi z našim delovanjem vndar vem tukaj ne gre zato, kajti to je popolnoma drugače kot tisto kar pač sanjam. Ko se v nekem smislu prebujaš te še drži dokler se v trenutku ne zbudiš.Kako naj povem sem še v sanjah pa se nekako že zavedam da sem tik pred tem da se zbudim. Nisem še razvozlala te sredine slišim svoj glas izven sanj a sem hkrati še vedno v sanjah vidim roke le do komolca. Okej itak vedno zakompliciram mi je pač nenavadno……Hvala
12. 4. 2010 ob 16:45 #2327AnonimnežNedejavnoTo se sigurno dogaja na eteričnem al pa astralnem nivoju in v tistem subtilnem telesu mogoče tudi čutiš te zadeve. Če slučajno vidiš nek telo znotraj fizisa je to eterično telo, če pa znotraj tistega vidiš še enega je pa astral. Če je občutek neprijeten kao da bi te kdo dušil je sigurno kakšen negativac…govorim iz izkušenj…
12. 4. 2010 ob 17:12 #2328VesnaČlanMarina, tule en sprašuje nekaj podobnega:
Knjiga o lucidnem sanjanju:Osnove o astralni ravni, kjer se dogajajo sanje:Ne gre za to, da kompliciraš. Gre dejansko za dogodek v “deželi sanj”. Je pa za ugotovit, kaj ti hoče dogodek povedat. Jaz bi si pomagala tako, da bi v budnosti odigrala vajo iz sanj do takšnega konca, ki je po moji presoji pozitiven in uspešen. Ob tem je dobro vedeti, da ima sanjski svet (astral ali čustva) druge zakonitosti kakor fizični svet. Lahko se v hipu pomanjšaš ali povečaš, pridobiš moč, greš skozi stene ali na druge planete…. in če s tem znanjem razpolagaš v budnosti, ga v sanjah samo uporabiš in vse je O.K.Pa veliko uspeha!12. 4. 2010 ob 17:32 #2329AnonimnežNedejavnoNe mi mešat lucidnih sanj in astralnega potovanja…Lucidne sanje so kot stanovanje v katerem sam kreiraš svoje želje, hotenja, premikaš stvari….si sam v tisti realnosti. Astralna potovanja pa imajo določene zakone in zakonitosti katerim vladajo določene sile…lahko srečaš raznorazna bitja, lahko te prebutajo al pa pomagajo…skratka tako kot da bi šel iz stanovanja med ljudi,naravo…
Dam namig za tiste ki hočejo več vedet… -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.